Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το Σάββατο, 28 Απριλίου, θα διοργανωθεί εκ νέου στις εγκαταστάσεις της Ergotrak το «DAF Road Show 2018», με την… παρουσία των νέων DAF LF, CF και XF.

«DAF Road Show 2018»!

2.911 Επισκέψεις στο άρθρο (21/3/2018)

Η ετήσια γιορτή της DAF Trucks, το «DAF Road Show 2018» θα διοργανωθεί για μια ακόμη χρονιά στις εγκαταστάσεις της Ergotrak, το Σάββατο 28/4, στη Μάνδρα Αττικής.

Για μια ακόμη χρονιά, η Ergotrak σας προσκαλεί στις εγκαταστάσεις της στη θέση «Πάτημα» στη Μάνδρα Αττικής, στο πλαίσιο της ετήσιας… γιορτής της μάρκας, το «DAF Road Show 2018» που θα διοργανωθεί το Σάββατο, 28 Απριλίου (10:00 – 16:00).
Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά, να ενημερωθούν για τεχνολογικές καινοτομίες, καθώς και να οδηγήσουν τα κορυφαία οχήματα της DAF Trucks, που δεν πρέπει να παραβλέπουμε πως πρόσφατα επιβραβεύτηκαν με το βραβείο του «International Truck of the Year» για το 2018.
Ο λόγος φυσικά για τα νέα DAF CF & XF ωστόσο, το παρόν στο «DAF Road Show 2018» θα δώσει και το –επίσης νέο- DAF LF City, μια ειδική έκδοση του ελαφρού φορτηγού της ολλανδικής εταιρείας που προορίζεται για χρήση σε αστικές διανομές προϊόντων, συνδυάζοντας τις μεταφορικές δυνατότητες ενός φορτηγού με την ευελιξία ενός ελαφρού επαγγελματικού.