Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Από τα 10 πρώτα φορτηγά που τερμάτισαν στο Ράλι Ντακάρ 2022, τα 6 φόραγαν ελαστικά της Goodyear.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Από τα 10 πρώτα φορτηγά που τερμάτισαν στο Ράλι Ντακάρ 2022, τα 6 φόραγαν ελαστικά της Goodyear.

DAKAR RALLY 2022 - 6 στις πρώτες 10 θέσεις οι ομάδες με ελαστικά Goodyear

2.466 Επισκέψεις στο άρθρο (18/1/2022)

Ολοκληρώθηκε, μετά από 2 εβδομάδες και 8.000 χλμ. μάχης στο πιο απαιτητικό τερέν στην Αραβική Έρημο, το Rally Dakar. Δεύτερος θρίαμβος της ομάδας KAMAZ-master.

Η Goodyear χρησιμοποιεί events όπως το Dakar και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Φορτηγών της FIA για να δοκιμάσει τα ελαστικά και τις τεχνολογίες της σε καταστάσεις ακραίων επιδόσεων.

Τα ρώσικα φορτηγά της Kamaz ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι του φετινού Ράλι Ντακάρ.

Τα ρώσικα φορτηγά της Kamaz ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι του φετινού Ράλι Ντακάρ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Η ομάδα KAMAZ-master κυριάρχησε, καταλαμβάνοντας τις τέσσερις πρώτες θέσεις μετά από μια έντονη μάχη μεταξύ του πέντε φορές νικητή Eduard Nikolaev και του τωρινού πρωταθλητή του Dakar, DmitrySotnikov. Στην τελευταία ημέρα του Rally το πλήρωμα 500 του Sotnikov, με την υποστήριξη του συνοδηγού Ruslan Akhamadeev και του μηχανικού Ilgiz Akhmetzianov κέρδισε τον αγώνα για δεύτερη φορά με το όχημα 505 του Nikolaev (με τους Evgenii Iakovlev και Vladimir Rybakov) να βρίσκεται μόλις 9` 58`` πίσω του.

Οι δύο ηγέτες οδηγούσαν τα νέα φορτηγά KAMAZ-masterK5 435091s, με το πλήρωμα του οχήματος 501 των Shibalov/Nikitin/Tatarinov να παίρνει την 3η θέση και τους Karginov/Mokeev/Malkov (πλήρωμα 509) να βρίσκονται στην 4η θέση οδηγώντας το δοκιμασμένο μοντέλο KAMAZ-43509. Και τα δύο φορτηγά ήταν εξοπλισμένα με standard ελαστικά Goodyear, έχοντας παρόμοιες προηγμένες τεχνολογίες σκελετού και ελαστικών που διατίθενται στους διαχειριστές στόλων σε όλη την Ευρώπη.

Η κυριαρχία των φορτηγών με ελαστικά Goodyear επισφραγίστηκε από τα 13 stages που κέρδισε το πλήρωμα της KAMAZ-master καθώς ο Sotnikov σημείωσε πέντε νίκες και ο Νikolaev τέσσερις. Ο Karginov σημείωσε τρεις ταχύτερους χρόνους, αλλά δυστυχώς έχασε μια ώρα με ένα τεχνικό πρόβλημα στο τέταρτο stage. Ιδιαίτερη στιγμή ήταν το γεγονός ότι μια αντίπαλη ομάδα σταμάτησε για να βοηθήσει τον Karginov, δείχνοντας το πνεύμα συνεργασίας που κάνει το Dakar ένα τόσο μοναδικό γεγονός στον αθλητικό κόσμο. Το πλήρωμα του Karginov επανήλθε γρήγορα, σημειώνοντας τους ταχύτερους χρόνους στα ακόλουθα δύο stages για να ξεκινήσει μια δυναμική αντεπίθεση. Συνέχεια του άρθρου >>>