Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Με turbo V8 κινητήρα 750 ίππων εξοπλίζεται το XTREME OFF ROAD που κατασκεύασε η Specialty Vehicle Engineering με βάση το Chevrolet Colorado.
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Με turbo V8 κινητήρα 750 ίππων εξοπλίζεται το XTREME OFF ROAD που κατασκεύασε η Specialty Vehicle Engineering με βάση το Chevrolet Colorado.

Δίδυμο Chevrolet Pick-Up με 750 & 850 ίππους

6.611 Επισκέψεις στο άρθρο (10/3/2022)

Δύο ιδιαίτερα δημοφιλή Pick-Up της Chevrolet, τα Colorado και Silverado, πήραν στα χέρια τους οι βελτιωτές της Specialty Vehicle Engineering, δημιουργώντας δύο εκτός δρόμου «κτήνη» που εμφανίζουν ισχύ έως 850 ίππων και ροπή που φτάνει τα 1.085 Nm!

Δύο Pick-Up «τούμπανα» της Chevrolet με έως 850 ίππους

  • Από την εταιρεία Specialty Vehicle Engineering
  • Με turbo V8 κινητήρες 5,3 & 6,2 λίτρων
  • XTREME OFF ROAD με 750 άλογα
  • Yenko/SC Silverado Off Road με 850 ίππους
 
Δύο σπέσιαλ, περιορισμένης παραγωγής, Pick-Up με βάση τα Chevrolet Colorado και Silverado δημιούργησαν οι άνθρωποι του αμερικάνικου βελτιωτικού οίκου Specialty Vehicle Engineering.
 
Το πρώτο από αυτά ακούει στο όνομα «XTREME OFF ROAD» και αποτελεί την 750 ίππων δεύτερη γενιά του οχήματος που στηρίζεται στο Chevrolet Colorado. Ακόμα πιο ισχυρό (850 hp) είναι το ολοκαίνουργιο «Yenko/SC Silverado Off Road», ενώ τόσο αυτό όσο και το «μικρό» των 750 ίππων, θα παραχθούν σε 50 μόλις μονάδες έκαστο.


Το Yenko/SC Silverado Off Road φέρει τον υπερτροφοδοτούμενο V8 κινητήρα των 6,2 λτ., που αποδίδει ισχύ 850 hp και ροπή 1.085 Nm.

Το Yenko/SC Silverado Off Road φέρει τον υπερτροφοδοτούμενο V8 κινητήρα των 6,2 λτ., που αποδίδει ισχύ 850 hp και ροπή 1.085 Nm.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ένα Chevrolet Colorado 750 ίππων

Το 750HP XTREME OFF ROAD στηρίζεται στο Colorado ZR2 και εξοπλίζεται με τον υπερτροφοδοτούμενο V8 κινητήρα των 5,3 λίτρων, ο οποίος φέρει μια σειρά αναβαθμίσεων και αποδίδει ροπή 814 Nm, ενώ συνεργάζεται με heavy-duty αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων.
 
Το Pick-Up διαθέτει αρκούντως «άγρια» εμφάνιση και ένα κιτ ανύψωσης της ανάρτησης κατά 4 ίντσες της εταιρείας BDS, που εφαρμόζεται στο εργοστασιακό σύστημα Multimatic DSSV Damping System που φέρει το «κανονικό» Colorado ZR2. Εξωτερικά, πέρα από τα γραφικά και τους 18άρηδες τροχούς με τα ελαστικά διάστασης 295/70 R18, εντύπωση προκαλούν οι 6πίστονες δαγκάνες των εμπρός φρένων. Προαιρετικά είναι και τα προβολάκια οροφής τεχνολογίας LED.
 
Το XTREME OFF ROAD προαιρετικά μπορεί να αποκτηθεί με δερμάτινες επενδύσεις στο εσωτερικό του, το οποίο προσφέρεται με δύο χρωματικές επιλογές, με τα μαύρα δερμάτινα καθίσματα να φέρουν κόκκινες – λευκές ραφές και τα σχετικά λογότυπα της έκδοσης ραμμένα στα εμπρός προσκέφαλα.

Το Chevrolet Silverado των 850 ίππων

Ακόμα πιο ισχυρό είναι το Yenko/SC Silverado Off Road, καθώς κάτω από το καπό του «κρύβει» τον υπερτροφοδοτούμενο V8 κινητήρα χωρητικότητας 6,2 λίτρων. Εδώ η ισχύς -με τις απαραίτητες βελτιώσεις των μηχανικών της Specialty Vehicle Engineering- σκαρφαλώνει στους 850 ίππους, ενώ η ροπή εκτοξεύεται σε δυσθεώρητα ύψη, καθώς αγγίζει τα 1.085 Nm! Εκ νέου συναντάμε «lift» ανάρτησης 4 ιντσών (με αμορτισέρ της Fox) και 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο βαρέως τύπου.
 
Πολλά είναι τα στάνταρ και προαιρετικά εξοπλιστικά στοιχεία που τονίζουν τον «mucho» χαρακτήρα του οχήματος, με τους 20x10 τροχούς των 12 ακτινών να διαθέτουν 6πίστονες κόκκινες δαγκάνες της Brembo (μπροστά) και να «φοράνε» off-road ελαστικά διάστασης 295/60 R20. Αναβαθμισμένο είναι και το εσωτερικό του οχήματος, όπου για μία ακόμα φορά υπάρχει η επιλογή του δερμάτινου διακόσμου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »