Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Mε απαράμιλλη ευελιξία, καινοτομίες, προηγμένα συστήματα ασφάλειας και αποδοτικούς κινητήρες…

… το νέο Opel Combo Cargo είναι ο συνεργάτης που ψάχνατε.

Μέσω του συστήματος «Flex Cargo», το μέγιστο μήκος του χώρου φόρτωσης αυξάνεται έως και στα 3,44μ.

Δίνει ΛΥΣΕΙΣ στην καθημερινότητα του επαγγελματία!

7.751 Επισκέψεις στο άρθρο (11/10/2019)

Για όσους αναζητούν λύσεις ακόμη και για τις πιο απαιτητικές μεταφορές ή τον αξιόπιστο «συνεργάτη» τους, τότε η επιλογή του νέου Opel Combo Cargo (International Van of the Year 2019) είναι… μονόδρομος!

Διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις αμαξώματος (L1 & XL) με μήκος αμαξώματος από 4,4 – 4,75 μ. και μεταξόνιο μήκους από 2,78 – 2,97 μ., το νέο Opel Combo Cargo πίσω από την κομψή σχεδίαση κρύβει έναν ακούραστο και ικανό συνεργάτη.
Ο μέγιστος όγκος φόρτωσης που προσφέρει ανέρχεται έως στα 4,4 κ.μ και το μέγιστο μήκος των φορτίων που μπορεί να υποστηρίξει έως και στα 3,44 μ., χάρη στην αναδίπλωση του καθίσματος του συνοδηγού και διαχωριστικού, μέσω του συστήματος «Flex Cargo». Με δυνατότητα φόρτωσης 2 ευρωπαλετών και μέγιστο ωφέλιμο φορτίο 1t., το Opel Combo Cargo είναι ιδανικό για κάθε μεταφορά.
Ο υπερσύγχρονος 1,500άρης turbodiesel κινητήρας με 75, 102 ή 130 ίππους και ροπή 230, 250 και 300 Νm αντίστοιχα, προσφέρει απόδοση και κορυφαία οικονομία με κατανάλωση από μόλις 3,9 λτ./100 χλμ, ενώ η κορυφαία έκδοση συνδυάζεται και με υπερσύγχρονο αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων.
Στην ποιοτική και εργονομική καμπίνα υπάρχουν 15 αποθηκευτικοί χώροι ενώ μπορούν να φιλοξενηθούν μέχρι και 3 επιβάτες χάρη στο διθέσιο κάθισμα συνοδηγού, που είναι στάνταρ στην έκδοση Business και μπορεί να αναδιπλωθεί  για την επέκταση του χώρου φόρτωσης ή για την μετατροπή του σε τραπεζάκι, μετατρέποντας το εσωτερικό της καμπίνας του Opel Combo Cargo σε κινητό γραφείο.
Με στάνταρ, από τη βασική έκδοση (Selection), δίφυλλη ασύμμετρη πίσω πόρτα και δεξιά συρόμενη πόρτα, αλλά και δυνατότητα εξοπλισμού με αριστερή συρόμενη πόρτα, με τα πλέον σύγχρονα συστήματα ασφαλείας (Αυτόματο Φρενάρισμα Έκτακτης Ανάγκης,  Διατήρησης Λωρίδας, Αναγνώρισης Σημάτων, Αισθητήρα Κόπωσης Οδηγού, Adaptive Cruise Control κτλ), αλλά και συνδεσιμότητας, όπως το Navi 5.0 IntelliLink με έγχρωμη οθόνη αφής 8 ιντσών. Mέχρι και θερμαινόμενο τιμόνι και κάθισμα, Head Up Display,  προβολείς ομίχλης με λειτουργία Cornering και κάμερα οπισθοπορείας 180ο.

Τι προσφέρει το νέο Opel Combo Cargo με μια ματιά:
Απαράμιλλη ευελιξία, καινοτομίες, προηγμένα συστήματα ασφάλειας % αποδοτικοί κινητήρες με κόστος από 15.433 ευρώ (+ ΦΠΑ)