Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Συνεχίζει να μαζεύει βραβεία το νέο MAN TGX και μετά από τον επίζηλο τίτλο «Φορτηγό της Χρονιάς 2021» κέρδισε και στα βραβεία σχεδίασης – θεσμός iF DESIGN AWARD.

Τα νέας γενιάς ΜΑΝ βραβεύτηκαν και για τη συνολική αρμονία χρωμάτων και υλικών.

Διπλό βραβείο σχεδίασης για τα νέα MAN

5.909 Επισκέψεις στο άρθρο (12/5/2021)

Βραβείο συνολικής αρμονίας υλικών και χρωμάτων κέρδισαν τα νέα γενιάς φορτηγά της ΜΑΝ στον διαγωνισμό iF DESIGN AWARD 2021, με το νέο ΜΑΝ TGX να διακρίνεται επιπλέον για τη λειτουργικότητα της σχεδίασής του.

Μετά τη βράβευσή του ως «International Truck of the Year 2021», το νέο MAN TGX απέσπασε άλλη μία σημαντική διάκριση. Αυτή τη φορά –παρά τον υψηλό ανταγωνισμό- έπεισε την επιτροπή των 98 ειδικών και απέσπασε το βραβείο σχεδίασης, στον φετινό διαγωνισμό iF DESIGN AWARD 2021. Επιπλέον, συνολικά τα νέας γενιάς φορτηγά της γερμανικής μάρκας, γνωστά και ως «New MAN Truck Generation» βραβεύτηκαν, κερδίζοντας τις εντυπώσεις για τη συνολική αρμονία χρωμάτων και υλικών.
 
«Εξωτερικά, ο δυναμικός σχεδιασμός συνδυάζει την πρόοδο, την παράδοση και τη βιωσιμότητα και δημιουργεί μια ισχυρή και συναισθηματική προσωπικότητα φορτηγού με λογότυπο το λιοντάρι. Στο εσωτερικό, προσαρμόζεται σταθερά στην ανάγκη του οδηγού για έναν διαισθητικό, ασφαλή και άνετο χώρο εργασίας και χώρο διαβίωσης, ακόμη και για μακρινά ταξίδια», δήλωσε μετά τη βράβευση ο Rudolf Kupitza, Επικεφαλής σχεδίασης της Truck Design MAN. «Είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό το νέο βραβείο. Είναι μια μεγάλη αναγνώριση της δημιουργικότητας και του πάθους ολόκληρης της ομάδας σχεδιασμού μας», τόνισε περιχαρής από την πλευρά του ο Goran Nyberg, Εκτελεστικό Μέλος του Συμβουλίου Πωλήσεων και οι Λύσεων Πελατών της MAN Truck & Bus.
 
Σημειώνεται, πως νωρίτερα τα γερμανικά φορτηγά είχαν αποσπάει ένα «Red Dot» στον γνωστό διαγωνισμό «Red Dot Design Award», όπως και ένα «Gold Award» στον διαγωνισμό «German Design Award», για τον ιδιαίτερα πρακτικό σχεδιασμό του χώρου εργασίας του οδηγού. Αξίζει να αναφερθεί, πως στην εξέλιξη των νέων ΜΑΝ ενεπλάκησαν περισσότεροι από 700 οδηγοί, η εμπειρία των οποίων συνεκτιμήθηκε στη σχεδίαση των μοντέλων.
 
Τονίζεται, τέλος, πως τα βραβεία iF DESIGN AWARD απονέμονται από το 1954 και πλέον αποτελούν έναν θεσμό παγκοσμίως σε ό,τι έχει να κάνει με τη σχεδίαση αντικειμένων που καλύπτουν μια μεγάλη γκάμα χρήσεων.