Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Δωρεάν τεχνικό έλεγχο 15 σημείων προσφέρει η Mopar ως τις 10 Ιουνίου.

Δωρεάν τεχνικό έλεγχο 15 σημείων προσφέρει η Mopar ως τις 10 Ιουνίου.

Δωρεάν ανοιξιάτικος τεχνικός έλεγχος από τη Fiat Professional

7.340 Επισκέψεις στο άρθρο (13/4/2022)

Ως τις 10 Ιουνίου είναι σε ισχύ ο Δωρεάν Τεχνικός Έλεγχος 15 σημείων (Spring Check Up) που προσφέρει η Mopar, η επίσημη μάρκα υπηρεσιών After Sales των Fiat Professional, Jeep, Fiat, Alfa Romeo και Abarth.

Spring Check Up 2022 by MOPAR!

  • Δωρεάν ανοιξιάτικος τεχνικός έλεγχος 15 σημείων
  • Για Fiat Professional, Jeep, Fiat, Alfa Romeo & Abarth
  • Σε ισχύ ως τις 10 Ιουνίου στο Επίσημο Δίκτυο
  • Προσφορά για το φίλτρο καμπίνας Prime
 
Το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών των Fiat Professional, Jeep, Fiat, Alfa Romeo και Abarth στην Ελλάδα, προσφέρει Δωρεάν Τεχνικό Έλεγχο για την περίοδο της άνοιξης. Η υπηρεσία ονομάζεται «Spring Check Up» και προσφέρεται από τη Mopar, την επίσημη μάρκα υπηρεσιών After Sales για τις παραπάνω μάρκες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σε 15 σημεία ως τις 10 Ιουνίου

Τα 15 σημεία στα οποία εστιάζει το Spring Check Up 2022, όπως είναι η κατάσταση του συστήματος πέδησης, τα επίπεδα των υγρών λειτουργίας του κινητήρα, αλλά και ο απαραίτητος διαγνωστικός έλεγχος μέσω των σχετικών ειδικών εργαλείων, παίζουν καθοριστικό ρόλο στις ασφαλείς μετακινήσεις.
 
Ο δωρεάν έλεγχος Spring Check Up 2022 έχει ισχύ από τις 11 Απριλίου, έως και τις 10 Ιουνίου και είναι διαθέσιμος τόσο για τα επιβατικά, όσο και τα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα (LCV). 

Ειδικό φίλτρο Prime στην τιμή του συμβατικού

Παράλληλα, με έμφαση στην προστασία της υγείας, στο πλαίσιο του Spring Check Up 2022, οι οδηγοί έχουν τη δυνατότητα να αντικαταστήσουν το φίλτρο καμπίνας του αυτοκινήτου τους, με το ειδικό φίλτρο Prime, χωρίς επιβάρυνση σε σχέση με τα συμβατικά φίλτρα καμπίνας.
 
Το φίλτρο καμπίνας Prime, αποτελεί μέρος του πακέτου D-Fence και απομακρύνει σωματίδια και αλλεργιογόνους παράγοντες σε ποσοστό 100%. Παράλληλα το φίλτρο εξουδετερώνει σχεδόν πλήρως (98%) τη δημιουργία μούχλας και βακτηριδίων. Το φίλτρο τοποθετείται μεταξύ της καμπίνας και της εισαγωγής αέρα και φιλτράρει τόσο τον εξωτερικό αέρα που περνά από τους αεραγωγούς, όσο και τον αέρα που περνά μέσω του συστήματος κλιματισμού.
 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Spring Check Up 2022, αλλά και γενικότερα τις υπηρεσίες της Mopar, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το επίσημο δίκτυο επισκευαστών των Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth και Fiat Professional.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »