Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Εκπτώσεις και άτοκη χρηματοδότηση με προστασία τιμής για όλα τα μοντέλα της Fiat Professional.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Εκπτώσεις και άτοκη χρηματοδότηση με προστασία τιμής για όλα τα μοντέλα της Fiat Professional.

Εκπτώσεις έως και 2.000 ευρώ η Fiat Professional

4.455 Επισκέψεις στο άρθρο (20/1/2022)

Με σημαντικές εκπτώσεις στην τιμή αγοράς και άτοκη χρηματοδότηση, αλλά και με ελκυστικές after sales υπηρεσίες «προικίζει» τα μοντέλα της η Fiat Professional, προσφέροντας παράλληλα στους επαγγελματίες τη σιγουριά της εγγύησης για 200.000 χλμ.

Εκπτώσεις και προνόμια από τη Fiat Professional!

 
Η Fiat Professional με στόχο τη στήριξη του επαγγελματία, με τη νέα χρονιά προσφέρει μια σειρά προνομίων που συνδυάζονται μεταξύ τους, ώστε να παρέχουν τη μέγιστη προστασία και απόδοση κατά την αγορά και τη χρήση ενός νέου επαγγελματικού οχήματος.
 
Με στόχο το υψηλότερο επίπεδο εξυπηρέτησης, αλλά και την κορυφαία αποδοτικότητα, η Fiat Professional, το 2022 προσφέρει μια σειρά προνομίων που κάνουν πιο εύκολη, αποδοτική και απροβλημάτιστη την αγορά και χρήση ενός νέου επαγγελματικού οχήματος. Σημειώνεται πως η γκάμα της εταιρείας περιλαμβάνει τα συμπαγή Panda Van και Fiorino, το Doblo Cargo και το μεγάλο van, το Ducato.
 
Οι παροχές δημιουργούν ένα πλαίσιο προστασίας για τον επαγγελματία, ώστε να αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο το νέο του επαγγελματικό όχημα, ξεκινώντας από τη διαδικασία αγοράς, με εκπτώσεις έως και 2.000 ευρώ, άτοκο πρόγραμμα χρηματοδότησης, αλλά και προστασία τιμής, έτσι ώστε ανεξάρτητα από τον χρόνο παράδοσης, ο αγοραστής να εξασφαλίζει την τιμή και τις σχετικές προωθητικές ενέργειες.
 
Η προστασία της Fiat Professional συνεχίζεται και μετά την αγορά, με την εταιρεία να προσφέρει 5ετη εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 200.000 χλμ. και αντίστοιχης ισχύος υπηρεσία οδικής βοήθειας. Τέλος, μέσω του Εξουσιοδοτημένου Δικτύου Διανομέων της, η Fiat Professional, προσφέρει σε τακτικά χρονικά διαστήματα δωρεάν τεχνικούς ελέγχους, όπως το Mopar Winter Check-up 2021-2022 που βρίσκεται σε ισχύ αυτή την περίοδο, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους κατόχους μοντέλων της μάρκας να πραγματοποιήσουν έναν ενδελεχή έλεγχο της καλής λειτουργίας του οχήματος τους, χωρίς κανένα κόστος. Συνέχεια του άρθρου >>>