Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η εταιρεία Arctic Trucks εξέλιξε μια ειδική έκδοση του VW Amarok με την ονομασία «AT35» που θα χρησιμοποιηθεί σε εξορμήσεις στην ύπαιθρο της Ισλανδίας.

Στα χαρακτηριστικά στοιχεία του εν λόγω μοντέλου αξίζει να αναφέρουμε τα ελαστικά διάστασης 315/70/R17 και την αυξημένη κατά 25χλστ. απόσταση από το έδαφος.

Eνα Amarok για τον Αρκτικό Κύκλο

4.542 Επισκέψεις στο άρθρο (16/1/2019)

Η εταιρεία βελτιώσεων «Arctic Trucks» εξέλιξε μια ειδική έκδοση του VW Amarok για χρήση στον… Αρκτικό Κύκλο δεδομένου ότι το όχημα θα χρησιμοποιηθεί για αποστολές στην Ισλανδία.

Μια ειδική έκδοση του Volkswagen Amarok επιμελήθηκαν οι ειδικοί της εταιρείας Arctic Trucks, η οποία φέρει στοχευμένες τροποποιήσεις προκειμένου να μπορεί να διασφαλιστεί η βέλτιστη απόδοση της στον Αρκτικό Κύκλο και πιο συγκεκριμένα στην Ισλανδία, όπου θα χρησιμοποιηθεί ως όχημα υποστήριξης σε αποστολές.
Την παραγγελία για το εν λόγω όχημα έκανε η εταιρεία Hekla, εξουσιοδοτημένος έμπορος της Volkswagen Commercial Vehicles στην Ισλανδία. Το εν λόγω όχημα φέρει την ονομασία VW Amarok AT35 και έχει να επιδείξει στοιχεία όπως η αυξημένη απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος, τα τεράστια ελαστικά παντός καιρού καθώς και μια… καφετιέρα για καπουτσίνο!
Συγκεκριμένα, τόσο η εμπρός όσο και η πίσω ανάρτηση έχουν αυξημένο κατά 25 χλστ. ύψος ενώ, οι θόλοι των τροχών είναι κατασκευασμένοι από ανθρακονήματα. Όπως είναι φυσικό, το Amarok AT35 εφοδιάζεται με εκτός δρόμου ελαστικά σε διάσταση 315/70/R17 ενώ στον εξοπλισμό του συγκαταλέγονται ακόμη στοιχεία όπως πυροσβεστήρας, κινητή γεννήτρια, ράδιο VHF, εργαλειοθήκη, επιπρόσθετος φωτισμός εργασίας κ.ο.κ.
Την κίνηση του εν λόγω οχήματος αναλαμβάνει ο V6 υπετροφοδοτούμενος πετρελαιοκινητήρας των 3,0λτ. με απόδοση 224 ίππων ενώ η αναρριχητική ικανότητα (έως 45 μοίρες) και το ωφέλιμο φορτίο των 1.154 κιλών του συγκεκριμένου οχήματος, αναμένεται να κάνουν πιο… εύκολη τη ζωή του οδηγού κατά την κίνηση σε ακραίες συνθήκες με χιόνι, πάγο, λάσπη κ.ά.