Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Μέχρι το 2023 αναμένεται να κυκλοφορεί στους δρόμους το Iveco Crossway LE Electric, φέροντας μπαταρίες της Microvast χωρητικότηταςς 400-466 kWh.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Μέχρι το 2023 αναμένεται να κυκλοφορεί στους δρόμους το Iveco Crossway LE Electric, φέροντας μπαταρίες της Microvast χωρητικότηταςς 400-466 kWh.

Έρχονται τα νέα ηλεκτρικά Iveco Crossway & Daily

2.724 Επισκέψεις στο άρθρο (19/1/2022)

Η εξέλιξη του Crossway LE Electric προχωρά πυρετωδώς, με το χαμηλής εισόδου νέο ηλεκτρικό λεωφορείο της Iveco να φέρει εξελιγμένες μπαταρίες χωρητικότητας έως και 466 kWh. Την ίδια στιγμή, μέχρι το τέλος του έτους θα έχει λανσαριστεί το νέο ηλεκτρικό Iveco e-Daily με μπαταρίες 37 - 111 kWh.

Με γοργούς ρυθμούς ο εξηλεκτρισμός της γκάμας της Iveco!


    Στο τέλος του έτους θα λανσαριστεί το νέο Iveco e-Daily (στη φωτό το συμβατικό) με μπαταρίες χωρητικότητας 37 έως 111 kWh.

    Στο τέλος του έτους θα λανσαριστεί το νέο Iveco e-Daily (στη φωτό το συμβατικό) με μπαταρίες χωρητικότητας 37 έως 111 kWh.

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
    Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

  • Έρχεται το Crossway LE Electric με μπαταρίες 400 - 466 kWh
  • Στα τέλη του 2022 το νέο e-Daily με μπαταρίες 37 - 111 kWh
  • 10 χρόνια διάρκεια ζωής μπαταριών
  • Σε συνεργασία με την εταιρεία Microvast
 
Η εταιρεία παραγωγής κινητήρων του ομίλου Iveco Group, FPT Industrial, σε συνεργασία με την εταιρεία κατασκευής μπαταριών Microvast, θα προσφέρουν στην Iveco Bus το σύστημα μπαταριών που θα χρειαστεί το επερχόμενο, πλήρως ηλεκτρικό Crossway Low Entry, το οποίο θα λανσαριστεί σε εκδόσεις αστικού και προαστιακού λεωφορείου.
 
Συγκεκριμένα, η ανάθεση της σύμβασης επιτεύχθηκε με βάση τη συμφωνία του 2019, η οποία περιλαμβάνει τη βιομηχανική και εμπορική συνεργασία μεταξύ της Microvast και της FPT Industrial, με την τελευταία να ηγείται της ανάπτυξης της μηχανικής και θερμικής ολοκλήρωσης και εκβιομηχάνισης μπαταριών υψηλής τάσης για επαγγελματικά οχήματα.
 
Στην περίπτωση του Iveco Bus Crossway Low Entry (LE) Electric, η Microvast σχεδίασε και η FPT Industrial βιομηχανοποίησε, επικύρωσε και πιστοποίησε ένα πακέτο μπαταριών υψηλής ενεργειακής πυκνότητας, χωρητικότητας που κυμαίνεται από 400 έως 466 kWh. Σύμφωνα με τις εταιρείες, αυτό το πακέτο μπαταριών νέας γενιάς θα θέσει ένα βιομηχανικό πρότυπο όσον αφορά την ενεργειακή πυκνότητα και την ικανότητα φόρτισης και θα παρέχει στο ηλεκτρικό Crossway διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και δέκα χρόνια.
 
Αξίζει να αναφερθεί, πως το Crossway LE Electric αναμένεται να παρουσιαστεί από την Iveco Bus σε διαγωνισμούς το 2022, με τις πρώτες παραδόσεις του ηλεκτρικού λεωφορείου χαμηλής εισόδου να σχεδιάζεται να ξεκινούν από τα μέσα του 2023. Συνέχεια του άρθρου >>>