Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Μέσω του προγράμματος «Ready to Go»», η DAF Trucks προσφέρει μια τεράστια ποικιλία…

… ετοιμοπαράδοτων φορτηγών οχημάτων στους πελάτες της, με ελάχιστο χρόνο παράδοσης.

Ετοιμοπαράδοτα(!) φορτηγά από τη DAF Trucks

6.814 Επισκέψεις στο άρθρο (8/7/2020)

Μέσω του προγράμματος «Ready to Go» η εταιρεία προσφέρει ετοιμοπαράδοτες εκδόσεις φορτηγών οχημάτων στους ενδιαφερόμενους σε ολοένα και περισσότερες αγορές της ΕΕ.

Οι απαιτήσεις κάλυψης πολλαπλών εποχιακών αναγκών των πελατών της, που απαιτούν την όσο το δυνατόν πιο έγκαιρη παράδοση του νέου οχήματος τους, οδήγησε την DAF Trucks στην υλοποίηση ενός πρωτοποριακού προγράμματος με την ονομασία «Ready to Go» που είναι διαθέσιμο σε χώρες όπως οι Γερμανία, Ιταλία, Ολλανδία, Βέλγιο, Γαλλία, Πολωνία, Τσεχία και Σλοβακία ενώ, σύντομα θα λανσαριστεί και σε πολλές ακόμη.
Στο πλαίσιο του «Ready to Go» η DAF Trucks προσφέρει μια σειρά από τις πιο δημοφιλείς εκδόσεις οχημάτων της σε πλαίσια φορτηγού όπως π.χ. οι μπετονιέρες, τα χωματουργικά με ανατρεπόμενη καρότσα κ.ο.κ., ως ετοιμοπαράδοτα, με αποτέλεσμα να μειώνεται σημαντικά ο χρόνος παράδοσης τους στον πελάτη.
Στην παρούσα φάση, το εν λόγω πρόγραμμα περιλαμβάνει επιλογές μεταξύ 100 οχημάτων ωστόσο, ο αριθμός τους αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά καθώς το πρόγραμμα θα επεκτείνεται σε ολοένα και περισσότερες χώρες.
Μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εντοπίσουν την έκδοση του οχήματος που τους ενδιαφέρει, ανεξάρτητα από το που αυτό βρίσκεται ανά την ΕΕ.
Από την στιγμή που οι προδιαγραφές του πληρούν τις απαιτήσεις του πελάτη, το μόνο που απομένει είναι η δοθεί η παραγγελία και το όχημα να αποσταλεί σε αυτόν.