Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Χάρη στην πληρέστατη γκάμα ελαφρών επαγγελματικών της, η Ford διατηρείται με άνεση στην κορυφή των πωλήσεων για την ελληνική αγορά στο 9μηνο του 2020 ενώ..

… το Ford Ranger είναι μακράν το κορυφαίο σε πωλήσεις Pick-Up σε πανευρωπαϊκό επίπεδο για ακόμη μια χρονιά.

Η Ford κορυφαία σε Ελλάδα και ΕΕ!

3.346 Επισκέψεις στο άρθρο (19/10/2020)

Εξαιρετική εξακολουθεί να είναι η εμπορική πορεία των ελαφρών επαγγελματικών της Ford μέχρι και τον Σεπτέμβριο δεδομένου ότι έχει αυξήσει το μερίδιο αγοράς της τόσο στην Ελλάδα όσο και πανευρωπαϊκά.

Πιο συγκεκριμένα, κατά το 9μηνο του τρέχοντος έτους (Ιανουάριος – Σεπτέμβριος), η Ford διατηρείται με άνεση στην κορυφή της λίστας των πιο εμπορικών εταιρειών στις πωλήσεις ελαφρών επαγγελματικών σε πανευρωπαϊκό επίπεδο ενώ παράλληλα, έχει καταφέρει να αυξήσει το μερίδιο αγοράς στο 15,1% σε σχέση με το 2019.
Την ίδια στιγμή, εξαιρετική είναι η εμπορική πορεία της εταιρείας και στην ελληνική αγορά ελαφρών επαγγελματικών δεδομένου ότι, στο διάστημα Αυγούστου – Σεπτεμβρίου, κατάφερε να αποσπάσει μερίδιο της τάξης του 26,16% με 282 νέες ταξινομήσεις, αυξάνοντας τις πωλήσεις της κατά 34,9% σε σχέση με το 2019.
Παράλληλα, από τις αρχές του έτους, σύμφωνα πάντα με στα επίσημα στοιχεία του ΣΕΑΑ, τα 986 νέα ελαφρά επαγγελματικά που η Ford έχει διαθέσει στην ελληνική αγορά συνηγορούν σε μερίδιο αγοράς της τάξης του 20,1% και αύξηση πωλήσεων κατά 11,3% σε σχέση με το 9μηνο του 2019, χωρίς να παραβλέπουμε πως οι συνολικές πωλήσεις της εταιρείας για το διάστημα Αυγούστου – Σεπτεμβρίου (282 μονάδες), είναι σχεδόν αντίστοιχες με τις συνδυασμένες πωλήσεις των Fiat Professional και Toyota (300 μονάδες συνολικά) που συμπληρώνουν την κορυφαία σε πωλήσεις 3άδα εταιρειών στην ελληνική αγορά!
Παράλληλα, δεν πρέπει να παραβλέπουμε πως τα μοντέλα Transit (Μεγάλα Vans) και Transit Custom (Μεσαία Vans), προηγούνται σε πωλήσεις στις κατηγορίες τους ενώ την ίδια στιγμή, το νέο Ranger, παρά την πανδημία και τα σημαντικά προβλήματα που αυτή έχει επιφέρει και στην ελληνική αγορά, έχει καταφέρει να διατηρήσει τις πωλήσεις του σε επίπεδα αντίστοιχα με του 2019 για το 9μηνο του τρέχοντος έτους!
Αναφερόμενος στη συνεχιζόμενη εμπορική επιτυχία της Ford στην ελληνική αγορά ελαφρών επαγγελματικών, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ford Motor Ελλάς, κ. Νίκος Νοταράς, τόνισε πως: «… Με κορυφαίες προτάσεις που απευθύνονται τόσο στην καρδιά και στο νου κάθε επαγγελματία, αλλά και με μία εκτεταμένη γκάμα που έρχεται να ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις και ανάγκες, η Ford παραμένει σταθερά και με πείσμα στο πλευρό των πελατών της».