Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η Massey Ferguson στην 28η Agrotica 2020!

5.476 Επισκέψεις στο άρθρο (27/1/2020)

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη, αναμένεται να παρουσιάσει την πληρέστατη γκάμα προϊόντων της Massey Ferguson στην προσεχή Διεθνή Έκθεση «Agrotica 2020» από 30/1 – 2/2.

Στο περίπτερο 14 (stand 4), οι επισκέπτες της 28ης Διεθνούς Εκθέσεως «Agrotica 2020» που διοργανώνεται από 30 Ιανουαρίου – 2 Φεβρουαρίου, θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά την πληρέστατη γκάμα προϊόντων της Massey Ferguson, από τον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη, επίσημο εισαγωγέα – διανομένα της εταιρείας στην Ελλάδα.
Πιο συγκεκριμένα, θα παρουσιαστούν οι γεωργικοί ελκυστήρες των σειρών S & GS της Massey Ferguson καθώς και τα δενδροκοπτικά – αμπελουργικά τρακτέρ της σειράς MF 3000.
Παράλληλα, στη φετινή Agrotica θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στην ελληνική αγορά το νέο MF 7719S σε μαύρο χρώμα. Ο εν λόγω γεωργικός ελκυστήρας αναδείχθηκε ως το «Μηχάνημα της Χρονιάς 2019» στη διεθνή έκθεση «SIMA» (Παρίσι) καθώς, χάρη στην άριστη αναλογία ισχύος / βάρους και το εντυπωσιακό μεικτό βάρος των 14t., το ευέλικτο MF 77 19 S 190, με κιβώτιο Dyna-VT, είναι ειδικά εξελιγμένο ακόμη και για τις πιο απαιτητικές χρήσεις στον αγροτικό κλάδο.
Παράλληλα, η σειρά MF 6700 S, που απέσπασε τον τίτλο «Μηχάνημα της Χρονιάς 2020» στην διεθνή έκθεση «Agritechnina» (Ανόβερο), θα εκπροσωπηθεί στην Agrotica 2020 από τον γεωργικό ελκυστήρα MF 6713 S 130hp. Σε όλες τα μοντέλα των σειρών S και GS, ο κινητήρας AGCO-POWER, με τεχνολογία common-rail, ενισχύει την εξοικονόμηση καυσίμου και βελτιστοποιεί τις επιδόσεις ενώ, το καινοτόμο σύστημα επεξεργασίας των καυσαερίων, που δεν απαιτεί συντήρηση, συμβάλλει εκτός των άλλων και στην εργονομική σχεδίαση του οχήματος, διασφαλίζοντας εξαιρετική ορατότητα προς τα εμπρός, καθιστώντας πιο άνετη και ασφαλή την εργασία των αγροτών.
Εκτός από τα αμιγώς δενδροκομικά τρακτέρ της σειράς MF 3700, τα οποία αποτελούν ιδανική επιλογή για επαγγελματίες αμπελουργούς και φρουτοπαραγωγούς, οι επισκέπτες της Agrotica 2020 θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά και το νέο MF 3709 AL που παρουσιάστηκε από τη Massey Ferguson μέσα στο 2019, προκειμένου να διασφαλιστούν περισσότερες επιλογές στους πελάτες της, σε μοντέλα με ισχύ μικρότερη των 100 ίππων. Οι γεωργικοί ελκυστήρες της εν λόγω σειράς επιδεικνύουν πιο πλατύ και μακρύ πλαίσιο, καθώς και πιο μεγάλη και χαμηλή καμπίνα για χρήση σε ορεινές εφαρμογές.
Καταλήγοντας αξίζει να αναφέρουμε πως, στο περίπτερο της Massey Ferguson, εκτός από τα κορυφαία προϊόντα της εταιρείας, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν και την εμπειρία της… εικονικής πραγματικότητας, καθώς θα μπορούν να… βρεθούν στο εσωτερικό του γεωργικού ελκυστήρα που θα επιλέξουν. Τέλος, όπως είναι φυσικό, θα μπορούν να επωφεληθούν και από τα Ειδικά Πακέτα Τιμών που θα ισχύουν κατά τη διάρκεια της έκθεσης.