Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Η ZF ανακοίνωσε την εξαγορά της εταιρείας Intellic που εξειδικεύεται στην παραγωγή «έξυπνων» ψηφιακών ταχογράφων νέας γενιάς.

Η ZF ανακοίνωσε την εξαγορά της εταιρείας Intellic που εξειδικεύεται στην παραγωγή «έξυπνων» ψηφιακών ταχογράφων νέας γενιάς.

Η ZF προετοιμάζει το ψηφιακό μέλλον των συνδυασμένων μεταφορών

6.252 Επισκέψεις στο άρθρο (26/1/2023)

Ακόμη ένα –μεγάλο- βήμα προς την υλοποίηση ενός μακρόχρονου σχεδίου που εστιάζει στην πλήρη αναβάθμιση των υπηρεσιών και των διαδικασιών που σχετίζονται με τις οδικές μεταφορές πραγματοποίησε η ZF με την εξαγορά της εταιρείας Intellic που εξειδικεύεται στην παραγωγή ψηφιακών ταχογράφων.

Δημιουργώντας μια ολιστική λύση για τις οδικές μεταφορές πάσης φύσεως

 
Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της, η ZF εξαγόρασε την γερμανική εταιρεία Intellic GmbH (Βερολίνο) που εξειδικεύεται στην εξέλιξη και παραγωγή ψηφιακών ταχογράφων νέας γενιάς. Η εν λόγω κίνηση ουσιαστικά θα επιτρέψει στην ZF να εξελίξει και να προσφέρει πρωτοποριακές και άκρως καινοτόμες λύσεις σε όλο το φάσμα των οδικών μεταφορών, μέσω της αναβάθμισης των υπηρεσιών που σχετίζονται με την διαχείριση στόλων επαγγελματικών οχημάτων, όλων των τύπων.
 
Στο πλαίσιο το προγράμματος «Next Generation Mobility» που έχει εξαγγείλει, η ZF φιλοδοξεί να καταστήσει τις Μεταφορές ως έναν νέο –προηγμένο- κλάδο υπηρεσιών (Taas: Transportation as a Service) και η εξαγορά της Intellic είναι μια σημαντική εξέλιξη προς αυτήν την κατεύθυνση.

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 Σχετικές ειδήσεις