Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η Fiat Professional προσφέρει κινητήρες φυσικού αερίου με ισχύ από 70 – 136 hp.

Η πιο ολοκληρωμένη γκάμα Φυσικού Αερίου

41.395 Επισκέψεις στο άρθρο (12/11/2019)

Όταν επιλέγεις έναν «συνεργάτη» με καύσιμο το Φυσικό Αέριο, τότε οι εκδόσεις «Natural Power» της Fiat Professional για τα Panda Van, Fiorino, Doblo Cargo και Ducato είναι λύση που χρειάζεστε!

Η Fiat Professional είναι εκ των πρωτοπόρων στην εξέλιξη και κατασκευή οχημάτων με καύσιμο το φυσικό αέριο και η εμπορική επιτυχία που έχει να επιδείξει είναι αξιοσημείωτη. 
Με περισσότερες από 750.000 πωλήσεις οχημάτων φυσικού αερίου συνολικά και μερίδιο άνω του 80% στις σχετικές πωλήσεις για την ελληνική αγορά ελαφρών επαγγελματικών, οι εκδόσεις «Natural Power» της Fiat Professional είναι σαφές πως έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της. 
Με βασικό γνώρισμα την αξιοπιστία των λύσεων που προσφέρει στον επαγγελματία, το ιδιαίτερα περιορισμένο Κόστος Χρήσης και Συντήρησης, χωρίς να παραβλέπουμε τα σαφή Περιβαλλοντικά Οφέλη από τη χρήση του φυσικού αερίου ως καύσιμο στις πάσης φύσεως εμπορευματικές μεταφορές, η Fiat Professional προσφέρει μια μεγάλη γκάμα επιλογών για τον σύγχρονο επαγγελματία. 
Από το ευέλικτο Panda Van και το πλήρως αναβαθμισμένο Fiorino, μέχρι το Doblo Cargo με την ανεξάντλητη γκάμα εκδόσεων και τη νέα γενιά του Ducato, τα ελαφρά επαγγελματικά της Fiat Professional, ειδικά στις εκδόσεις «Natural Power» με καύσιμο το φυσικό αέριο, εγγυώνται την ανταγωνιστικότητα και τον περιορισμένο περιβαλλοντικό αντίκτυπο των δραστηριοτήτων των πελατών της. 

Επιχειρήστε με σαφή Οφέλη λόγω του Φυσικού Αερίου
Το Φυσικό Αέριο (CNG) διασφαλίζει μείωση του κόστους καυσίμου έως και άνω του 40% σε σχέση με τους συμβατικές λύσεις (αμόλυβδη βενζίνη, πετρέλαιο κίνησης) ή ακόμη και το υγραέριο (LPG). 
Παράλληλα, εκλύονται μηδενικές εκπομπές μικροσωματιδίων λόγω της καθαρότερης καύσης του, γεγονός που μειώνει δραστικά και τις απαιτήσεις συντήρησης του κινητήρα. 
Επιπρόσθετα, η δυνατότητα χρήσης δύο τύπων καυσίμου (bi-fuel) των εκδόσεων «Natural Power», διασφαλίζουν πως τα ελαφρά επαγγελματικά της Fiat Professional παρέχουν σημαντικά αυξημένη αυτονομία, καθώς και τη δυνατότητα επιλογής του είδους καυσίμου, ανά πάσα στιγμή, χωρίς περιορισμούς… 

Προνομιακή ¶τοκη χρηματοδότηση και όχι μόνο
Η γκάμα «Natural Power» της Fiat Professional καλύπτεται από 5ετή Εργοστασιακή Εγγύηση και 5ετή Οδική Βοήθεια ενώ, την ίδια στιγμή τα μοντέλα Panda Van, Fiorino & Doblo Cargo είναι διαθέσιμα με ¶τοκη χρηματοδότηση διάρκειας έως 48 μηνών

Αποδοτικοί «Natural Power» κινητήρες
Panda Van 0,9 Natural Power
Κυβισμός 875 κ.εκ. με απόδοση 70 hp και ροπή 140 Nm 
Fiorino Cargo 1,4 Natural Power
Κυβισμός 1.368 κ.εκ. με απόδοση 70 hp (77hp με καύσιμο τη βενζίνη) και ροπή 104 Nm (115 Nm με καύσιμο τη βενζίνη)
Doblo Cargo 1,4 T-Jet Natural Power
Κυβισμός 1.368 κ.εκ. με απόδοση 120 hp και ροπή 206 Nm 
Νέο Ducato Van 3,0 Natural Power
Κυβισμός 2.999 κ.εκ. με απόδοση 136 hp και ροπή 350 Nm