Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Μια πρώτη ματιά στο νέα γενιάς VW Multivan, μέσω του οποίου θα γνωρίσουμε και το νέο Transporter.

To πρώτης γενιάς μοντέλο T3 Multivan.

Το διάδοχο μοντέλο, T4 Multivan.

Το τρίτης γενιάς μοντέλο, Volkswagen T5 Multivan.

Το ανανεωμένο T6.1 Multivan του 2019.

Η πρώτη εικόνα του νέου VW Multivan

7.871 Επισκέψεις στο άρθρο (19/4/2021)

Τη νέα γενιά του Multivan, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1985, ετοιμάζεται να λανσάρει αργότερα μέσα στο τρέχον έτος η Volkswagen Commercial Vehicles.

Μια πρόγευση του επόμενης γενιάς Multivan μας δίνει η Volkswagen Commercial Vehicles, δίνοντας στη δημοσιότητα μια πρώτη εικόνα από την εμπρόσθια όψη του εμβληματικού της μοντέλου, το οποίο παρουσιάστηκε το 1985 και μετρά ήδη τέσσερις γενιές. Το νέο μοντέλο θα αποκαλυφθεί αργότερα φέτος και σύμφωνα με τους ανθρώπους της εταιρείας, θα φέρει στο ακέραιο το DNA του Bulli και θα προβάλει έναν έντονα lifestyle χαρακτήρα.
Περιττό είναι ίσως να αναφέρουμε, πως το Multivan στηρίζεται πάνω στο Transporter, με τις τέσσερις έως τώρα εκδοχές του να βασίζονται στα T3, T4, T5 και T6. Μάλιστα, το 2019 πραγματοποιήθηκε η ανανέωση του υπάρχοντος μοντέλου, Multivan 6.1. Όλα άρχισαν σχεδόν 36 χρόνια πριν, τον Σεπτέμβριο του 1985 στην έκθεση IAA International Motor Show, όπου το κοινό είδε για πρώτη φορά το Multivan, το οποίο πλέον διαθέτει δύο «αδέλφια», τα Transporter και Caravelle.
Στα χρόνια που ακολούθησαν, η Volkswagen Commercial Vehicles εξέλιξε την αρχική της ιδέα για το Multivan ξανά και ξανά, προσαρμόζοντάς το στις απαιτήσεις της εποχής. Νέα καθίσματα, μεταβλητά τραπέζια, ολοένα και πιο έξυπνα συστήματα ψυχαγωγίας και υποστήριξης οδηγού και πρόσθετη αποδοτικότητα και ασφάλεια, συνόδευσαν το Multivan στο «ταξίδι» του στον χρόνο. Πλέον, το νέας γενιάς μοντέλο ετοιμάζεται να υποδεχθεί το ψηφιακό και κυρίως το ηλεκτρικό μέλλον της αυτοκίνησης. Περισσότερα θα έχουμε το προσεχές διάστημα, όταν η εταιρεία θα αποκαλύψει νέα στοιχεία για το επερχόμενο μοντέλο της.