Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Η ζωή μετα-κινείται, με Ασφάλεια!

Η ζωή μετα-κινείται, με Ασφάλεια!

2.232 Επισκέψεις στο άρθρο (19/4/2016)

Μας λέει πως "η ζωή, η αγορά και οι ανάγκες δεν μπαίνουν σε αναστολή". Eπισημαίνει το γεγονός πως "συνεργεία και ΚΤΕΟ παρέμειναν ανοιχτά και στο lockdown καθώς λογίζονται σαν απαραίτητα". Αναφέρεται και στην συντήρηση των οχημάτων ως μέσο πρόληψης και προαγωγής της ασφάλειας στο δρόμο. Ο εκπρόσωπος του AutoMoto I.KTEO.

Στα πλαίσια ενός σήκουελ άρθρων που παρουσιάζουμε στον τομέα ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ όχημα, μεταφορές, μετακινήσεις και οδική ασφάλεια, αυτόν τον μήνα «μιλάμε» για ένα ακόμη φαινόμενο της Πανδημίας (όλοι πλέον παραγγέλλουν ψηφιακά, όλοι πλέον κάνουν delivery-παραδόσεις). Ένα φαινόμενο που δημιουργεί απαιτήσεις για καλύτερη συντήρηση οχημάτων, συχνότερα services, έλεγχο ελαστικών κλπ. Μα πάνω από όλα ένα φαινόμενο που απαιτεί focus και στην εμπειρία (ή την εκπαίδευση) των οδηγών delivery ως μέσο προαγωγής της οδικής ασφάλειας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Σε προηγούμενα σχεικά άρθρα, εκπρόσωποι της ΟΦΑΕ, του Ι.Ο.ΑΣ. και μεγάλων Διεθνών Μεταφορικών αποτύπωσαν τις απόψεις τους καθώς και το δικό τους σχέδιο δράσης.

Στα ίδια πλαίσια παρουσιάζουμε και την ματιά ενός έμπειρου στελέχους που εκπροσωπεί ένα Κέντρο Τεχνικού Ελέγχου (ΚΤΕΟ), σχετικά με όσα προαναφέρθηκαν. Ας δούμε λοιπόν τι μας είπε ο εκπρόσωπος του Automoto Ι.ΚΤΕΟ Α.Ε.


Τα ΚΤΕΟ αποτελούν έναν από τους κλάδους που το 2021 παρέμειναν σε λειτουργία κατά την διάρκεια των συνεχόμενων lockdown.

Η πρωτόγνωρη πραγματικότητα που αντιμετωπίζουμε είχε σαν επακόλουθο την  προσαρμογή της καθημερινότητας μας σε διαφορετικές βάσεις. Μία από τις καταστάσεις που κληθήκαμε σαν κοινωνία να αντιμετωπίσουμε ήταν η κάλυψη της ζήτησης παροχής αγαθών και πρώτων υλών. Η ζωή δεν σταματάει, οπότε ούτε και οι ανάγκες. Δημιουργώντας έτσι την γνωστή σε όλους λύση του κούριερ ή ντελίβερι.

Οι λύσεις όμως επιφέρουν και μία απαραίτητη δομή λειτουργίας. Σε μία ταραγμένη εποχή που η ασφάλεια και η ανάγκη αίσθησης αυτής έγινε ο κανόνας.

Κάπως έτσι με έναν οξύμωρο τρόπο,  στην εποχή του lockdown η οδική ασφάλεια μπήκε στο χάρτη, ίσως περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Την ίδια στιγμή τα τροχαία ατυχήματα παρέμειναν σε υψηλά επίπεδα.

Πως μπορεί κανείς να παροτρύνει έναν άνθρωπο σε καθολικό lockdown να μην αμελήσει την συντήρηση του οχήματος του;

Πως να καλύψει κανείς τις ανάγκες μεταφορών όταν όλα γίνονται εξ αποστάσεως;

Κι όμως οι δύσκολοι καιροί είναι που αναδύουν ακριβώς τα σωστά ερωτήματα για αναζήτηση της σωστής απάντησης.

Μα ας δούμε ποιές είναι λοιπόν οι απαντήσεις που λάβαμε αυτή την περίοδο.

Οι δρόμοι αποτελούν τις αρτηρίες της ανθρώπινης κοινωνίας.

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »