Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Μετά την επιτυχή δοκιμή ενός Volvo FE Electric, η εταιρεία Unicorn παραγγέλνει 11 ακόμα ηλεκτρικές μπετονιέρες από τη Volvo Trucks.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Μετά την επιτυχή δοκιμή ενός Volvo FE Electric, η εταιρεία Unicorn παραγγέλνει 11 ακόμα ηλεκτρικές μπετονιέρες από τη Volvo Trucks.

Ηλεκτρικά Volvo Trucks ως μπετονιέρες

4.473 Επισκέψεις στο άρθρο (15/2/2022)

Η Volvo Trucks εξηλεκτρίζει και τα εργοταξιακά φορτηγά, λανσάροντας τα Volvo FE & FM Electric ως μπετονιέρες, που μεταφέρουν έτοιμο σκυρόδεμα δίχως να εκπέμπουν ρύπους.

Τα ηλεκτρικά Volvo FE & FM Electric στη μεταφορά σκυροδέματος!

  • Η Volvo Trucks εξηλεκτρίζει και τα εργοστασιακά φορτηγά
  • Μπετονιέρες μηδενικών ρύπων
  • Volvo FE & FM Electric για μεικτό βάρος έως 44 τόνων
  • Γκάμα 6 ηλεκτρικών φορτηγών από τη Volvo
 
Η Unicon, ο μεγαλύτερος παραγωγός και προμηθευτής έτοιμου σκυροδέματος στη Δανία, σκοπεύει να υποβάλει τη μεγαλύτερη ιδιωτική παραγγελία μέχρι σήμερα για ηλεκτρικά φορτηγά που θα κυκλοφορούν στους δρόμους της χώρας.
 
Τα 11 ηλεκτρικά φορτηγά Volvo FM Electric θα ξεκινήσουν να παραδίδονται στο τέλος του έτους. Επιπλέον, η Unicon και η Volvo Trucks συμφώνησαν σε μια μακροπρόθεσμη συνεργασία που στοχεύει στην ανάπτυξη και εφαρμογή ολοκληρωμένων λύσεων ηλεκτρικών φορτηγών και αμαξώματος για τη βιομηχανία σκυροδέματος.


Η νέα παραγγελία για εργοταξιακά φορτηγά μηδενικών ρύπων, αφορά σε 11 μονάδες του Volvo FM Electric.

Η νέα παραγγελία για εργοταξιακά φορτηγά μηδενικών ρύπων, αφορά σε 11 μονάδες του Volvo FM Electric.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αρχή με το Volvo FE Electric

Αναλυτικότερα, μετά την απόκτηση καλής εμπειρίας με ένα Volvo FE Electric, η Unicon κάνει τώρα το επόμενο μεγάλο βήμα προς τη διανομή χωρίς εκπομπές ρύπων, παρουσιάζοντας μια νέα γενιά ηλεκτρικών φορτηγών με υπερκατασκευή μπετονιέρας, με μεγαλύτερη αυτονομία και υψηλότερο ωφέλιμο φορτίο. Ως εκ τούτου, η εταιρεία σκοπεύει να πραγματοποιήσει τη μεγαλύτερη ιδιωτική παραγγελία της χώρας μέχρι σήμερα, για 11 μοντέλα Volvo FM Electric που θα μετατραπούν σε μπετονιέρες και θα λειτουργούν στη Δανία.
 
«Με αυτή τη μεγάλη παραγγελία και τη φιλόδοξη συμφωνία συνεργασίας, βάζουμε απτές δράσεις πίσω από τους στόχους μας για τις εκπομπές CO2 για τη διανομή μας. Αυτό υπογραμμίζει ξεκάθαρα τον ρόλο μας ως πρωτοπόροι στον κατασκευαστικό κλάδο τόσο στη Δανία όσο και παγκοσμίως. Ανυπομονούμε πολύ για αυτή τη συνεργασία με τη Volvo Trucks, η οποία μας δίνει μοναδικές ευκαιρίες να αναπτύξουμε από κοινού τις σωστές ολοκληρωμένες λύσεις ηλεκτρικών φορτηγών και αμαξώματος για τη διανομή μας», εξηγεί ο Christian Elleby, Supply Chain & Procurement Director της Unicon.
 
«Με αυτές τις συμφωνίες, κάνουμε σημαντικά βήματα για την επέκταση των λύσεων διανομής χωρίς ορυκτά στη βιομηχανία σκυροδέματος, όπου η ηλεκτροκίνηση βαρέων οχημάτων ήταν μια πολύ δύσκολη πρόκληση λόγω των βαρέων φορτίων και των συνεχών απαιτήσεων ανάμειξης. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε τη Unicon ως στρατηγικό εταίρο και αναμένουμε πολλή γνώση και ανάπτυξη ως αποτέλεσμα της συνεργασίας προς όφελος ενός ολόκληρου κλάδου», δήλωσε από την πλευρά του ο Peter Ericson, Διευθύνων Σύμβουλος της Volvo Trucks στη Δανία.

Της Volvo η πληρέστερη ηλεκτρική γκάμα

Υπενθυμίζεται πως η Volvo Trucks διαθέτει μία γκάμα έξι πλήρως ηλεκτρικών φορτηγών. Τα βαρέα Volvo FH, Volvo FM και Volvo FMX Electric εμφανίζουν μεικτό βάρος συρμού 44 τόνων και η παραγωγή τους έχει προγραμματιστεί να εκκινήσει στο 2ο μισό του τρέχοντος έτους. Νωρίτερα, ήδη από το 2019, έχει ξεκινήσει η παραγωγή και διάθεση των Volvo FL Electric και Volvo FE Electric, ενώ πέρυσι ξεκίνησε στη Β. Αμερική η παραγωγή του Volvo VNR Electric.

Συνέχεια του άρθρου >>>