Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Στην εικόνα βλέπετε το τρέχον μοντέλο.

Ηλεκτρικό το νέο Opel Vivaro

3.301 Επισκέψεις στο άρθρο (7/12/2018)

Μία αμιγώς ηλεκτρική έκδοση θα ακολουθήσει το νέο Opel Vivaro, όταν αυτό κάνει την επίσημη εμφάνισή του. Δείτε περισσότερα.

Όπως οι περισσότερες εταιρείες στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας, έτσι και η Opel εξελίσσει τα ηλεκτροκίνητα μοντέλα της, τα οποία θα ωφελήσουν και το κομμάτι των επαγγελματικών οχημάτων.
 
Μάλιστα το ολοκαίνουργιο Van, Opel Vivaro το οποίο αναμένεται να λανσαριστεί στην Ευρώπη εντός του 2019, θα είναι ένα από αυτά τα οχήματα, καθώς όπως ανακοίνωσε επίσημα η μάρκα από το 2020 θα είναι διαθέσιμο και σε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση.
 
Ωστόσο το Vivaro συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να μην είναι το μοναδικό επαγγελματικό μοντέλο που θα επωφεληθεί από την ηλεκτροκίνηση. Όπως ήδη γνωρίζουμε η Opel αναμένεται να προσφέρει μια έκδοση μηδενικών ρύπων και στα επιβατηγά αυτοκίνητα μέσα στο οποία βρίσκεται και το Corsa.
 
Έτσι αν αναλογιστούμε πως το δημοφιλές μικρό προσφέρεται και στις επαγγελματικές εκδόσεις Van ως Mini-Vanette, δεν αποκλείεται να λάβει και αυτό τα θατικά της ηλεκτροκίνησης λίγο καιρό μετά τον λανσάρισμα του επιβατηγού «αδερφού» του.