Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Πεντάστερο όχι μόνο σε ανέσεις αλλά και σε ασφάλεια το νέο Isuzu D-Max...
10 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πεντάστερο όχι μόνο σε ανέσεις αλλά και σε ασφάλεια το νέο Isuzu D-Max...

Isuzu D-Max: το μοναδικό 5άστερο των crash test

25.027 Επισκέψεις στο άρθρο (20/4/2022)

Το πλήθος βραβείων για την αξιοπιστία και την ανθεκτικότητα, αλλά κυρίως τα 5 αστέρια παθητικής ασφάλειας στα crash-test του Euro NCAP, είναι από μόνα τους αρκετά για να κάνουν τον υποψήφιο αγοραστή του Isuzu D-Max να επιδείξει την απαιτούμενη υπομονή μέχρι να του παραδοθεί ένα από τα κορυφαία Pick-Up της αγοράς.

Καταιγισμός διακρίσεων για το νέο Isuzu D-Max!

  • Το μοναδικό 5άστερο στα crash-test του Euro NCAP
  • Με μεγάλα διεθνή βραβεία αξιοπιστίας & ανθεκτικότητας
  • Πρωταγωνιστής και στα δικά μας «Best Pro Car» βραβεία
  • Σε άνοδο πέρυσι οι πωλήσεις κατά 112,3%
 
Τον …λογαριασμό θα πρέπει να έχουν χάσει οι άνθρωποι της Isuzu με τα βραβεία που αποσπά το τελευταίας γενιάς D-Max, με την τελευταία διάκριση να έρχεται από το Ην. Βασίλειο, όπου το ιαπωνικό Pick-Up βραβεύτηκε για μία ακόμα φορά για την ανθεκτικότητα και την αξιοπιστία του, αποσπώντας τον τίτλο «Best All-terrain Workhorse» στα φετινά βραβεία «Fleet News Awards 2022».


Πλήθος διεθνών και εγχώριων διακρίσεων για το Isuzu D-Max, το οποίο διαγράφει μια πολύ καλή εμπορική πορεία (και) στη χώρα μας.

Πλήθος διεθνών και εγχώριων διακρίσεων για το Isuzu D-Max, το οποίο διαγράφει μια πολύ καλή εμπορική πορεία (και) στη χώρα μας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Διεθνή και Εγχώρια Βραβεία

Υπενθυμίζεται, πως δεν είναι η πρώτη φορά που το Isuzu D-Max παίρνει ένα βραβείο, καθώς ψηφίστηκε πέρυσι για 9η συνεχή χρονιά ως «Best Workhorse Pick-Up» στα βραβεία του βρετανικού περιοδικού Trade Van Driver. Νωρίτερα, μία ακόμα σημαντική διάκριση είχε έρθει από το Ηνωμένο Βασίλειο, όταν στο Isuzu D-Max είχε απονεμηθεί ο τίτλος του «Best Pick-Up» στα γνωστά βραβεία «Business Vans Awards». Επιπλέον, στις αρχές του 2021 οι δημοσιογράφοι του βρετανικού περιοδικού «4x4 Magazine», το είχαν αξιολογήσει ως το καλύτερο μοντέλο της χρονιάς στην κατηγορία του, χαρίζοντάς του τον επίζηλο τίτλο «2021 Pick-Up of the Year».
 
Στο μεταξύ, στον δικό μας διαγωνισμό «Best Pro Car» για το 2020, το νέο Isuzu D-Max είχε ψηφιστεί ως το «Πιο Πολύ-Αναμενόμενο Επαγγελματικό της Χρονιάς», ενώ την επόμενη χρονιά οι αναγνώστες που συμμετείχαν στον διαγωνισμό – θεσμό «Best Pro Car 2021», του είχαν απονείμει το 2ο Βραβείο του «Καλύτερου Επαγγελματικού της Χρονιάς»!

Ασφάλεια 5 αστέρων

Ωστόσο, πρέπει να τονίσουμε πως η μεγαλύτερη από όλες τις διακρίσεις που έχει λάβει μέχρι στιγμής το Isuzu D-Max, είναι τα 5 αστέρια στα crash-test του Euro NCAP, μία επίδοση που μόνο το εν λόγω μοντέλο έχει καταφέρει να επιτύχει μέχρι στιγμής στην κατηγορία.
 
Αναλυτικότερα, το διπλοκάμπινο Isuzu D-Max συγκέντρωσε την εξής βαθμολογία στις δοκιμές πρόσκρουσης:

  • Ασφάλεια ενηλίκων: 84%
  • Ασφάλεια παιδιών: 86%
  • Προστασία ευαίσθητων χρηστών οδικού δικτύου: 69%
  • Επικουρικά συστήματα ασφαλείας: 83%
 
Σημειώνεται, πως η στρεπτική ακαμψία του πλαισίου του νέου D-Max έχει ενισχυθεί έως και κατά 34%. Επιπλέον, η υψηλή βαθμολογία στα συστήματα ενεργητικής ασφάλειας, επετεύχθη χάρη στο υπερπλήρες πακέτο ADAS (Advanced Driver Assist Systems) που φέρει το όχημα στον βασικό εξοπλισμό του.
 
Αυξάνοντας περαιτέρω την ασφάλεια των επιβατών, ένας νέος αερόσακος γονάτου οδηγού είναι στάνταρ σε όλα τα μοντέλα, με τα διπλοκάμπινα να φέρουν συνολικά οκτώ αερόσακους, ανάμεσα στους οποίους υπάρχει και ένας νέος κεντρικός αερόσακος που προσφέρει πρόσθετη προστασία στους επιβάτες των μπροστινών καθισμάτων σε περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης. Υπάρχει επίσης ένα νέο σύστημα κλήσης έκτακτης ανάγκης (E-Call), το οποίο αποτελεί προϋπόθεση πλέον για να πάρει κάποιο μοντέλο τα πέντε αστέρια του Euro NCAP.

Συνέχεια του άρθρου >>>