Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το Volvo Vera ξεκίνησε τις πρώτες πιλοτικές δοκιμές χρήσης του μεταφέροντας –αυτόνομα- φορτία στο εμπορευματικό λιμένα του Γκέτεμποργκ.

Βασική του σχεδιαστική διαφοροποίηση από τα συμβατικά φορτηγά είναι φυσικά η απουσία καμπίνας για τον οδηγό, δεδομένου ότι είναι ένα πλήρως αυτόνομο όχημα.

Ξεκινά τα δρομολόγια του το πρωτότυπο Volvo Vera (+video)

6.504 Επισκέψεις στο άρθρο (14/6/2019)

Το ηλεκτροκίνητο και πλήρως αυτόνομο πρωτότυπο φορτηγό Volvo Vera, ανακοινώθηκε πως ξεκινά τα πρώτα δρομολόγια του σε πραγματικές συνθήκες χρήσης. Δείτε το video του εντυπωσιακού οχήματος χωρίς καμπίνα οδηγού!

Όπως έχουμε δημοσιεύσει και στο πρόσφατο παρελθόν, η Volvo Trucks έχει εξελίξει ένα πρωτότυπο φορτηγό χωρίς καμπίνα οδηγού με την ονομασία «Vera», με στόχο την εξέλιξη και μελέτη διάφορων τεχνολογιών που θα της διασφαλίσουν την ομαλή μετάβαση στη νέα… εποχή των –πλήρως αυτόνομα κινούμενων- οχημάτων.
Σε πρόσφατη ανακοίνωση της, η Volvo αναφέρει πως το Vera θα αποτελέσει μέρος ενός προγράμματος που αφορά στη μεταφορά εμπορευμάτων από ένα εφοδιαστικό κέντρο στον τερματικό εμπορευματικό σταθμό του λιμανιού του Γκέτεμποργκ (Σουηδία).
Το εν λόγω πρόγραμμα προβλέπει την χρήση αρκετών πρωτότυπων οχημάτων Vera τα οποία θα ελέγχονται από έναν κεντρικό πύργο ελέγχου με στόχο την διασφάλιση απρόσκοπτης και σταθερής ροής που θα επιφέρει αυξημένη αποτελεσματικότητα, ευελιξία και βελτιωμένες διαδικασίες στην μεταφορά φορτίων.
Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να δείτε στο παρακάτω video…