Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου από 12 – 14/4 λόγω εργασιών τακτικής συντήρησης της.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γέφυρα Ρίου

2.272 Επισκέψεις στο άρθρο (12/4/2021)

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις όλη τη διάρκεια του 24ώρου θα ισχύσουν λόγω εργασιών που αφορούν στην τακτική δομική συντήρηση του έργου.

Δεδομένου ότι απαιτείται η τακτική δομική συντήρηση της γέφυρας ζεύξης του πορθμού Ρίου – Αντιρρίου, η εταιρεία Γέφυρα Α.Ε. ανακοίνωσε πως από τη Δευτέρα, 12/4 (06:00), έως και την Τετάρτη, 14/4 (22:00), θα ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις καθόλη τη διάρκεια του 24ώρου στην κατεύθυνση προς Ρίο, οι οποίες αφορούν σε αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας του δυτικού καταστρώματος, μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 4+000 έως 3+820.

Στην περίπτωση δε δυσμενών καιρικών συνθηκών που θα καθυστερήσουν τις εργασίες, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις δύνανται να συνεχίσουν να ισχύον έως την Τετάρτη, 21/4 (22:00). Η διέλευση των πεζών θα γίνεται μέσω ενός –τουλάχιστον- πεζοδρομίου που θα παραμείνει ανοικτό ενώ, όπως είναι φυσικό, θα ισχύσουν περιορισμοί και στις διελεύσεις υπερμεγεθών φορτίων.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, θα πρέπει να ενημερώνεται εγκαίρως το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας, μέσω της συμπλήρωσης ειδικής φόρμας, την οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν εδώ…