Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

LeasePlan: Special deals για κάθε ανάγκη

10.116 Επισκέψεις στο άρθρο (1/11/2019)

Leasing στα μέτρα σας με ανταγωνιστικά μισθώματα, πλήρη πακέτα υπηρεσιών και special προσφορές, που απευθύνονται στις ανάγκες κάθε επαγγελματία, είτε για ένα αυτοκίνητο, είτε για πολλά. Αυτά είναι μερικά μόνο από τα ατού της LeasePlan!

Η LeasePlan, μία εκ των κυρίαρχων εταιρειών στις μακροχρόνιες μισθώσεις, έχει ως βασική της προτεραιότητα την εξασφάλιση της αδιάκοπτης διαθεσιμότητας οχημάτων. Όταν μάλιστα μιλάμε για επαγγελματικό στόλο, αυτή είναι πρωταρχικό μέλημα, αφού η συνεχής λειτουργία τους είναι ζωτικής σημασίας για το επιχειρείν των εταιρειών και των επαγγελματιών που τα χρησιμοποιούν.
 
Εξειδικευμένος σύμβουλος για την επιχείρησή σας
Η LeasePlan εφαρμόζει μια μεθοδολογία 7 σημείων με έναν εξειδικευμένο σύμβουλο να αναλύει τις ιδιαιτερότητες της επιχείρησής σας, αξιολογώντας το ρόλο του στόλου με γνώμονα τους επιχειρηματικούς σας στόχους. Έτσι, σας δίνει τα κατάλληλα «εργαλεία» για να είστε ανταγωνιστικοί, περιορίζοντας τα κόστη μεταφορών, μετακινήσεων, συντήρησης κ.ο.κ.. Στόχος της LeasePlan, άλλωστε, είναι η διασφάλιση της ικανοποίησης τόσο των πελατών της όσο και των οδηγών τους. Δείτε κάποιες από τις ισχύουσες προσφορές για leasing επαγγελματικού οχήματος στο site της LeasePlan.
 
Συνοπτικά, τα επτά σημεία της μεθόδου περιλαμβάνουν:
  • Ανάλυση των αναγκών του επαγγελματία
  • Βέλτιστη προτεινόμενη λύση βάσει της ανάλυσης
  • Ολοκληρωμένη προσφορά μίσθωσης για ένα ή περισσότερα οχήματα
  • Συνεχή λειτουργική υποστήριξη (after sales service) για να μην μένει στιγμή παροπλισμένο το επαγγελματικό σας αυτοκίνητο
  • Ομαλή μετάβαση από το παλιό στο νέο σας όχημα
  • Λήξη συμβολαίου και μίσθωση νέου χωρίς ταλαιπωρία ή δυσάρεστες εκπλήξεις
  • Αναλύσεις και έρευνες ικανοποίησης με στόχο την βελτιστοποίηση της σχέσης κόστους/αποτελεσματικότητας.
6 special προσφορές για όλες τις ανάγκες από μόλις 185¤
Από δύο κορυφαία Pick-Up της ελληνικής αγοράς (Toyota Hilux και VW Amarok), Van (Fiat Ducato και Mercedes-Benz Sprinter) και Vanette (Fiat Fiorino) και ένα Mini-Vanette (Citroen C3 Entrerprise) απαρτίζεται η πληρέστατη γκάμα της LeasePlan στα ελαφρά επαγγελματικά, προσφέροντας λύσεις για απαιτητικά τεχνικά επαγγέλματα, μεταφορές κ.α.. Αυτά τα μοντέλα καλύπτουν τα «θέλω» του επαγγελματία αφού έχουν:
  • δυνατότητα μεταφοράς αντικειμένων ακανόνιστου σχήματος
  • πολλαπλούς αποθηκευτικούς χώρους
  • δυνατότητα μεταφοράς προσωπικού
  • «έξυπνα» συστήματα στερέωσης φορτίων
  • ικανότητα κίνησης σε ήπιες εκτός δρόμους διαδρομές.
Για το τέλος, αφήσαμε το καλύτερο! Γνωρίζατε ότι το leasing επαγγελματικού αυτοκινήτου έχει φορολογικά οφέλη, αφού ο Φ.Π.Α. των μηνιαίων μισθωμάτων των επαγγελματικών αυτοκινήτων σας, συμψηφίζεται με τον προς απόδοση Φ.Π.Α.; Έτσι, μισθώνετε ένα επαγγελματικό αυτοκίνητο από την LeasePlan και βελτιώνεται η ρευστότητα της επιχείρησής σας, ενώ, παράλληλα, δεν χρειάζεται να «σκάτε» για την ασφάλιση αφού σε κάθε περίπτωση έχετε ένα πλήρες πακέτο κάλυψης.
Όπως όλα δείχνουν, όποια κι αν είναι η ανάγκη σας, μία είναι η απάντηση: LeasePlan leasing!