Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Συνέντευξη με τον Top Εxpert της Ασφάλισης - TRUCK Insurance SAMOLADAS

Συνέντευξη με τον Top Εxpert της Ασφάλισης - TRUCK Insurance SAMOLADAS

Με εξειδίκευση που διακρίνεται!

1.987 Επισκέψεις στο άρθρο (31/3/2022)

Με αφορμή μία ακόμα διάκριση της Truck Insurance Samoladas, ρωτάμε-μαθαίνουμε τα «μυστικά» της ασφάλισης των επαγγελματικών οχημάτων, από τον «γκουρού» του κλάδου, Κο. Σαμολαδά.

Ξεχωρίσατε από τον ανταγωνισμό, σε έναν δυναμικό και εξόχως ανταγωνιστικό κλάδο. Ποιο είναι το "μυστικό" της επιτυχίας σας;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Το μυστικό της επιτυχίας μας δεν είναι άλλο παρά η αγάπη προς αυτό που κάνουμε και προς τους πελάτες μας. Ξεχωρίσαμε σε αυτόν τον ανταγωνιστικό κλάδο όπως λέτε κυρίως λόγω της εξειδίκευσης μας στην ασφάλιση του φορτηγού του φορτίου αλλά και της ευρύτερης εφοδιαστικής αλυσίδας...Αλλά και τις διαθέσεις μας να δίνουμε στον πελάτη μας μία πολύ καλή εμπειρία και να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να τον εξυπηρετήσουμε άμεσα γρήγορα και αποτελεσματικά.

Είσαστε από τις εταιρείες παροχής υπηρεσιών που διαθέτουν υψηλή εξειδίκευση στις υπηρεσίες τους. Ποια τα οφέλη αυτής της εξειδίκευσης, που περνούν ως addedvalue προς τον συνεργάτη-πελάτη σας;

Είναι αλήθεια αυτό που λέτε! Ευτυχώς από πολύ νωρίς καταλάβαμε ότι η εξειδίκευση είναι το παν. Έτσι λοιπόν από το 2003 σχεδόν δουλεύουμε αποκλειστικά με επιχειρήσεις της εφοδιαστικής. Τα οφέλη είναι ότι καταφέρνουμε να καταλαβαίνουμε τους κινδύνους που απειλούν τους πελάτες μας, να τους τα λέμε στη γλώσσα τους σε απλά λόγια. Αλλά και να τους μεταφέρουμε στα στελέχη των ασφαλιστικών εταιρειών όπως πρέπει.
Στην ουσία δηλαδή είμαστε μεσάζοντες όσον αφορά την επικοινωνία του πελάτη μας με την ασφαλιστική επιχείρηση.
Ο αντί value θα μπορούσαμε να πούμε ότι επειδή καταλαβαίνουμε ποια είναι η δουλειά του πελάτη μας είμαστε πολύ άμεση και εξυπηρετικοί. Καταλαβαίνουμε τι θέλει πως το θέλει και πότε το θέλει καθώς το γραφείο μας είναι προσαρμοσμένο πάνω στις δικές του ανάγκες.
Λειτουργούμε σαν να είμαστε υπάλληλοι του και συμβουλή του ελέγχοντας συνεχώς την ασφαλιστική αγορά προτείνοντας το κατάλληλο Ασφαλιστήριο συμβόλαιο για κάθε ομάδα κινδύνων.

Τεχνογνωσία, εκπαίδευση, καινοτομία, χρήση της τεχνολογίας, συνέργειες ή απλά "αγάπη" (αγάπη για το αντικείμενο-αγάπη για τον άνθρωπο). Ποια τα συστατικά τηςδικής σας πετυχημένης «συνταγής»;

Όλα τα παραπάνω είναι συστατικά της κάθεται τι σημαίνει συνταγή και όχι μόνο της δικής μας. Η δικιά μας αν θέλετε επιτυχία είναι ότι τα συστατικά αυτά τα βάλαμε στην κατάλληλη ποσότητα πλαισιώνοντας το βασικότερο συστατικό που είναι η αγάπη Για το φορτηγό όχημα και την μεταφορά αλλά και η αγάπη για τον άνθρωπο.

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »