Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το eCargo της EAV είναι ένα ηλεκτροκίνητο –τετράτροχο- ποδήλατο που είναι σε θέση να καλύψει με άνεση πλήθος ενδοαστικών μεταφορών προϊόντων.

Με μηδενικές εκπομπές ρύπων, χαμηλό απόβαρο και εξαιρετική ευελιξία, προσφέρει τη δυνατότητα μεταφοράς φορτίων έως και 150 κιλών ενώ…

… ο μέγιστος ωφέλιμος όγκος του «2Cubed» χώρο φόρτωσης του ανέρχεται στα δύο κυβικά μέτρα (2.000lt.).

Με ποδήλατα οι μελλοντικές αστικές διανομές; (+vid)

10.115 Επισκέψεις στο άρθρο (24/7/2020)

Η εταιρεία EAV μας προτείνει τα υβριδικά ποδήλατα με υποβοήθηση από τον… ποδηλάτη ως μια άκρως αποδοτική εναλλακτική λύση για τις αστικές μεταφορές του μέλλοντος!

Η εταιρεία EAV (Electric Assisted Vehicles Limited) από τη Μ. Βρετανία επιχειρεί μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση σε σχέση με τα όσα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα, στις αστικές διανομές του μέλλοντος με την παρουσίαση ενός ηλεκτροκίνητου ποδήλατου που υποστηρίζεται μηχανικά από τον… οδηγό του, το οποίο είναι σε θέση να μεταφέρει φορτία συνολικού όγκου έως και 2,0κ.μ.! Μάλιστα, πρόσφατες μελέτες με αντικείμενο τις αστικές μεταφορές πάσης φύσεως προϊόντων στη πόλη του Λονδίνου, καταδεικνύουν πώς, στο 40% των δρομολογίων των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων εντός της πόλης, τα μεταφερόμενα προϊόντα καταλαμβάνουν μόλις το 25% της χωρητικότητας του ωφέλιμου όγκου φόρτωσης, επομένως, ένα ελαφρύ, άκρως ευέλικτο και με μηδενικές εκπομπές ρύπων, επαγγελματικό όχημα που θα είναι σε θέση να μεταφέρει φορτία όγκου έως 2,0κ.μ., αποτελεί μια εξαίρετη επιλογή για σχεδόν τα… μισά δρομολόγια που πραγματοποιούνται στην παρούσα φάση!
Με βάση όλα τα παραπάνω, η EAV εξέλιξε ένα –νέου τύπου- όχημα με την ονομασία «eCargo» που στην ουσία είναι ένα τετράτροχο ποδήλατο που εφοδιάζεται με ένα ένα ειδικό χώρο φόρτωσης με ωφέλιμό όγκο 2,0 κ.μ., (με το όνομα «2Cubed»).
Το μέγιστο ωφέλιμο φορτίο του εν λόγω οχήματος, εκτός του οδηγού, ανέρχεται στα 150 κιλά ωστόσο η εταιρεία εξελίσσει στην παρούσα φάση ένα νέο σετ τροχών και ελαστικών που θα αυξήσει σημαντικά την εν λόγω παράμετρο.