Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Μεταφορές & επαγγελματικά οχήματα εν μέσω πανδημίας

15.013 Επισκέψεις στο άρθρο (19/4/2021)

Η πανδημία έχει επηρεάσει αναντίρρητα πολλές πλευρές της ζωής μας και όχι μόνο κοινωνικές. Σύσσωμος ο εμπορικός κόσμος παγκοσμίως προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Εξαίρεση προφανώς δεν θα μπορούσε να αποτελέσει ο χώρος των επαγγελματικών οχημάτων, καθώς το μεγαλύτερο κομμάτι του πληθυσμού παραγγέλνει πλέον ψηφιακά και σχεδόν όλες οι εταιρείες παραδίδουν στην πόρτα μας.

Είτε πρόκειται για Super-Market και E-shop καταστημάτων (διαφόρων προιόντων και κλάδων) είτε πρόκειται για κλασσικές εταιρείες ταχυμεταφορών με στόλους οχημάτων όπως εταιρείες Courier,  εταιρείες μεταφορών & logistics, όλοι χορεύουν πια στο ρυθμό του Covid-19.

Αυτόν τον μήνα, συνεχίζοντας την σειρά των αφιερωμάτων μας, σχετικά με τις μεταφορές και την οδική ασφάλεια εν καιρώ πανδημίας,  μιλήσαμε με τρείς σημαντικές στον κλάδο τους, εταιρείες που διαθέτουν ένα μεγαλύτερο ή μικρότερο στόλο οχημάτων για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες μεταφορών των προιόντων τους ή των πελατών τους και τους ρωτήσαμε για τα οχήματα, την εκπαίδευση των οδηγών ως και τα ελαστικά των οχημάτων τους (όλα εκείνα τα "συστατικά" που προάγουν την ασφάλεια στο μεταφορικό τους έργο).