Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Τα Mini-Vanettes είναι η ιδανική κατηγορία για μεταφορές μέσα στην πόλη, κάτι που μαρτυρούν και οι ταξινομήσεις!

Mini-Vanettes: Τα φθηνότερα επαγγελματικά

41.801 Επισκέψεις στο άρθρο (21/2/2019)

Τα Mini-Vanettes εκτός από τα πιο ευέλικτα ελαφρά επαγγελματικά, είναι και τα φθηνότερα της αγοράς!

Τα οχήματα της κατηγορίας των Mini-Vanettes αποτελούν μια από τις βασικότερες επιλογές οχημάτων για τις ενδοαστικές μεταφορές προϊόντων.
 
Τα Mini-Vanettes αποτελούν ουσιαστικά διασκευές των 3θυρων ή 5θυρων εκδόσεων των αντίστοιχων επιβατικών μοντέλων, στα οποία έχει αφαιρεθεί η πίσω σειρά καθισμάτων, προκειμένου να διασφαλιστεί ένας μεγάλος σε διαστάσεις και εύκολα προσβάσιμος χώρος φόρτωσης, ενώ έχει τοποθετηθεί και το απαραίτητο διαχωριστικό πλέγμα.

Όσο για τους χώρους, αξίζει απλώς να αναφέρουμε πως ο ωφέλιμος όγκος του χώρου φόρτωσης που προσφέρουν τα Mini-Vanettes κυμαίνεται από τα 896 έως τα 1.200 λίτρα, ενώ την ίδια στιγμή το μέγιστο ωφέλιμο φορτίο που μπορούν να μεταφέρουν ορίζεται αντίστοιχα από 330 μέχρι και 510 κιλά!
 
Πέραν από τους χώρους και τη μεγάλη ευελιξία τους, διακρίνονται και για την εξαιρετικά προσιτή τιμή αγοράς, η οποία σε συνδυασμό με τους κινητήρες μικρού κυβισμού και την εξαιρετική κατανάλωση καυσίμου, τα καθιστά μοναδικά στο είδος τους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τις ανοδικές πωλήσεις τους τα τελευταία χρόνια.
 
Όσον αφορά τους κινητήρες, η κατηγορία των Mini-Vanettes είναι μια από τις λίγες στην ελληνική αγορά ελαφρών επαγγελματικών που εκτός από κινητήρες πετρελαίου, διατίθεται και σε εκδόσεις με βενζινοκινητήρες.
 
Συγκεντρώσαμε τις τιμές λιανικής, για τα κορυφαία μοντέλα της κατηγορίας. Και επειδή μιλάμε για επαγγελματικά, δίπλα στις τιμές θα αναγράφεται και η Λιανική Τιμή Προ Φόρων (ΛΤΠΦ = ΦΠΑ 24% + ΕΤΤ).