Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Νέα μοντέλα & τεχνολογίες στο νέο Auto Τρίτη Επαγγελματικά

3.321 Επισκέψεις στο άρθρο (13/6/2019)

Στις σελίδες του νέου τεύχους του Auto Τρίτη Επαγγελματικά που κυκλοφορεί, μπορείτε να βρείτε μια πληθώρα νέων επαγγελματικών οχημάτων όλων των τύπων καθώς και τις σημαντικότερες τεχνολογικές καινοτομίες στον κλάδο!

Για μια ακόμη φορά, στο νέο τεύχος του Auto Τρίτη Επαγγελματικά που κυκλοφορεί, μπορείτε να βρείτε μια πλούσια ειδησεογραφία αναφορικά με:
  • Τις πολλαπλές παρουσιάσεις νέων επαγγελματικών οχημάτων σε όλες τις κατηγορίες μεταξύ των οποίων το νέο Vanette της Nissan, το NV250, που θα αντικαταστήσει το NV200, το νέο Opel Movano κ.ά.
  • Παράλληλα, σας μεταφέρουμε τις πρώτες εντυπώσεις μας πίσω από το τιμόνι του νέου Ford Fiesta Van καθώς και των νέων Ford Ranger Raptor και Mercedes-Benz Actros, που είχαμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε στο Μαρόκο και την Ισπανία αντίστοιχα.
 
Παράλληλα, σας προσφέρουμε:
 
  • Μια αναλυτική παρουσίαση των κορυφαίων τεχνολογικών καινοτομιών στον τομέα της ασφάλειας που έχουν εξελίξει οι διεθνείς αυτοκινητοβιομηχανίες και –ήδη- προσφέρουν με τους εκπροσώπους τους στα ελαφρά και βαρέα επαγγελματικά οχήματα.
  • Προτάσεις μοντέλων (BEST-BUYS) από την ελληνική αγορά με βάση το επίπεδο της ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας που προσφέρουν καθώς και την άνεση, πρακτικότητα και ευχρηστία που επιδεικνύουν.
  • Έναν πληρέστατο κατάλογο όλων των βαρέων επαγγελματικών της αγοράς
  • Παράλληλα, όπως κάθε μήνα, στην ενότητα των PRO-Pages, μπορείτε να βρείτε Συμβουλές & Προτάσεις από TOP Experts της αγοράς των προϊόντων – υπηρεσιών για επαγγελματικά οχήματα.