Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

¶κρως δυναμική η εμφάνιση των νέων εκδόσεων «Sport» για το Vito που η Mercedes-Benz λανσάρει στην αγορά της Μ. Βρετανίας.

Νέο Mercedes-Benz Vito Sport!

4.978 Επισκέψεις στο άρθρο (20/9/2019)

Η Mercedes-Benz ανακοίνωσε την διάθεση μιας νέας –κορυφαίας- έκδοσης για το Vito με την ονομασία «Sport», αποκλειστικά ωστόσο για την αγορά της Μ. Βρετανίας. Προς το παρόν…

Οι νέες εκδόσεις Vito Sport του Μεσαίου Van της Mercedes-Benz διακρίνονται για το υπερπλήρες επίπεδο του εξοπλισμού αλλά και τον δυναμισμό τους καθώς μεταξύ άλλων έχουν να επιδείξουν σπορτίφ ανάρτηση (χαμηλότερη κατά 10 χλστ.), πλευρικά αεροδυναμικά βοηθήματα, ειδικά αυτοκόλλητα στο κάλυμμα του κινητήρα και το πλαϊνό τμήμα του αμαξώματος, ράγες οροφής, φωτιστικά σώματα με λυχνίες LED, ζάντες αλουμινίου 17 ή 19 ιντσών, προηγμένο σύστημα πολυμέσων, επένδυση από δερματίνη στα καθίσματα όλων των θέσεων, πολλαπλές «πινελιές» χρωμίου στο εσωτερικό, θερμαινόμενα καθίσματα για τον οδηγό και τον συνοδηγό, αυτόματο κιβώτιο, Active Parking Assist, κάμερα οπισθοπορείας κ.ά.
Οι εκδόσεις Sport θα είναι διαθέσιμες σε δύο μήκη αμαξώματος (L1 & L2) τόσο για τις εκδόσεις Van όσο και τις επιβατικές Tourer και θα συνδυάζονται με τους κινητήρες 163 και 190 ίππων (μέγιστη ροπή 380 ή 440 Nm).