Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η Toyota θα παρουσιάσει επίσημα στο προσεχές NEC Show 2019 τη νέα «Special Edition» έκδοση του Hilux.

Ο πλούσια εξοπλισμένος εσωτερικός διάκοσμος διακρίνεται για τις πολλαπλές χρωμιομένες λεπτομέρειες και τις μαύρες επενδύσεις σε όλες τις επιφάνειες.

Το νέο Toyota Hilux Special Edition θα είναι διαθέσιμο σε εκδόσεις Extra ή Double Cab και θα λανσαριστεί στην ΕΕ από τον Αύγουστο.

Νέο Toyota Hilux «Special Edition»

6.957 Επισκέψεις στο άρθρο (23/4/2019)

Στο προσεχές Διεθνές Σαλόνι Επαγγελματικών του Μπέρμιγχαμ, η Toyota θα παρουσιάσει επίσημα το νέο Hilux «Special Edition» που θα λανσαριστεί στις διάφορες αγορές της ΕΕ από το καλοκαίρι του 2019.

Στο προσεχές Διεθνές Σαλόνι Επαγγελματικών Οχημάτων του Μπέρμιγχαμ που ανοίγει τις πύλες του στις 30 Απριλίου, η Toyota αναμένεται να παρουσιάσει επίσημα τη νέα «Special» έκδοση του δημοφιλούς Pick-Up της, η οποία διακρίνεται για τις πολλαπλές αναβαθμίσεις… φινέτσας και ποιότητας τόσο στο αμάξωμα όσο και στο εσωτερικό των Extra Cab και Double Cab εκδόσεων, στις οποίες θα είναι διαθέσιμη.
Σε ότι αφορά στο εξωτερικό του οχήματος, οι νέες εκδόσεις Special Edition του Hilux έχουν να επιδείξουν «πινελιές» μαύρου ή γκρίζου χρώματος σε σημεία όπως το περίγραμμα της μάσκας και των προβολέων ομίχλης, η προστατευτική ποδιά στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα, οι χειρολαβές των θυρών, τα καλύμματα των πλευρικών καθρεπτών και οι γωνίες του πίσω προφυλακτήρα.
Παράλληλα, οι εκδόσεις που προορίζονται για τις χώρες της ανατολικής Ευρώπης θα φέρουν μαύρες ζάντες ελαφρού κράματος 18 ιντσών.
Στο εσωτερικό, το νέο Toyota Hilux Special Edition εφοδιάζεται με έναν σκουρόχρωμο διάκοσμο που συνδυάζεται με επενδύσεις από χρώμιο στον πίνακα οργάνων, τα χειριστήρια του ταμπλό, της κεντρικής κονσόλας και του εσωτερικού των θυρών, χωρίς να παραβλέπουμε τον επιλογέα ταχυτήτων, το τιμόνι με τα πολλαπλά ενσωματωμένα χειριστήρια και τον επιλογέα ταχυτήτων.
Ο πίνακας οργάνων διακρίνεται για την μεγάλη κεντρική οθόνη με το άσπρο φόντο για το στροφόμετρο και το ταχύμετρο ενώ στην μεγάλη οθόνη της κεντρικής κονσόλας, κάθε φορά που ενεργοποιείται ο κινητήρας, προβάλλεται ένα ειδικό γραφιστικό (animation), ειδικά αφιερωμένο στην έκδοση Special Edition.
Φυσικά, δεν πρέπει να παραβλέπουμε πως όλες οι τεχνολογίες που ενσωματώνονται στο σύστημα Toyota Safety Sense δίνουν το παρόν στην συγκεκριμένη έκδοση και πιο συγκεκριμένα, αναφερόμαστε σε ηλεκτρονικά συστήματα υπεύθυνα για τη βελτίωση της ενεργητικής ασφάλειας του οχήματος όπως τα Pre-Collision System (PCS) με δυνατότητα ανίχνευσης πεζών (μέρα – νύχτα) και ποδηλατών (μέρα), High Speed Range Adaptive Cruise-Control (ACC), Road Sign Assist (RSA), Lane Departure Alert (LDA) κ.ο.κ. Μάλιστα το LDA είναι σε θέση να επαναφέρει το όχημα στην πορεία του όταν ανιχνεύσει πως παρεκκλίνει από τη λωρίδα κυκλοφορίας που ακολουθείται, ασκώντας μερική πέδηση στους τροχούς της εκάστοτε πλευράς του οχήματος (εμπρός / πίσω ή δεξιά / αριστέρα).
Με βάση τα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, οι πωλήσεις της νέας Special Edition έκδοσης του Toyota Hilux θα ξεκινήσουν σταδιακά σε διάφορες αγορές της ΕΕ από τον προσεχή Αύγουστο.