Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το αμιγώς ηλεκτροκίνητο Renault ZOE Z.E. αποτελεί τη νέα πρόταση της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας στη γκάμα των ελαφρών επαγγελματικών της οχημάτων…

… και μεταξύ άλλων έχει να επιδείξει έναν ηλεκτροκινητήρα 109 ίππων και μέγιστη αυτονομία έως και 400 χλμ.

Όπως και στην περίπτωση του Clio PRO+, ένα ειδικό διαχωριστικό αποτρέπει την μετακίνηση του φορτίου προς την καμπίνα των επιβατών ενώ…

… ο χώρος φόρτωσης έχει μήκος 1.205 χλστ. και πλάτος 1.110 χλστ. με το μέγιστο ωφέλιμο φορτίο να ανέρχεται στα 387 κιλά.

Νέο ηλεκτρικό Renault Zoe Van!

12.782 Επισκέψεις στο άρθρο (20/7/2020)

Η Renault ανακοίνωσε πως θα προσφέρει σε επιλεγμένες αγορές της ΕΕ και το ηλεκτροκίνητο μοντέλο Zoe σε εκδόσεις Van.

Μια νέα πρόταση προστίθεται στη γκάμα των ελαφρών επαγγελματικών (PRO+) οχημάτων της Renault δεδομένου ότι, η εταιρεία ανακοίνωσε το λανσάρισμα του Zoe Z.E. (Zero Emissions) στην αγορά της Μ. Βρετανίας (αρχικά) και σε έκδοση Van.
Το νέο Mini-Vanette της εταιρείας συνοδεύεται από 5ετή εγγύηση και ο ηλεκτροκινητήρας R110 των 80 kW (περίπου 109hp) σε συνδυασμό με τη συστοιχία μπαταριών των 52 kWh, του διασφαλίζουν μέγιστη αυτονομία έως και 400 χλμ. περίπου.
Όπως και στους υπολοίπους εκπροσώπους της κατηγορίας των Mini-Vanttes, ο χώρος φόρτωσης έχει προκύψει από την αφαίρεση της δεύτερης σειράς καθισμάτων στο εσωτερικό, με την παράλληλη τοποθέτηση ενός ειδικού  διαχωριστικού με τον χώρο για τον οδηγό και τον συνοδηγό.
Στα θετικά χαρακτηριστικά του Zoe Z.E. Van αξίζει να αναφέρουμε το πλήρως επίπεδο δάπεδο του χώρου φόρτωσης με μήκος 1.205 χλστ. και πλάτος 1.110 χλστ. όπου μπορούν να φιλοξενηθούν φορτία βάρους έως και 387 κιλών.
Καταλήγοντας αξίζει να σημειώσουμε πως οι πρώτες παραδόσεις των νέων επαγγελματικών εκδόσεων του Renault Zoe Z.E. υπολογίζεται πως θα ξεκινήσουν στην ΕΕ μέσα στον προσεχή Νοέμβριο.