Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ο κ. Michael Batz ανέλαβε καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου στην MAN Ελλάς Α.Ε. από 1η Μαΐου, διαδεχόμενος τον κ. Λουκά Δρούκαλη.

Νέος Διευθύνων Σύμβουλος στη MAN Ελλάς Α.Ε.

3.326 Επισκέψεις στο άρθρο (20/5/2019)

Καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου της ΜΑΝ Ελλάς Α.Ε. από την 1η Μαΐου ανέλαβε ο κ. Michael Batz, διαδεχόμενος τον κ. Λουκά Δρούκαλη που ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με την εταιρεία.

Ο κ. Batz διαθέτει πολύχρονη και διεθνή εμπειρία σε διοικητικές θέσεις αυξανόμενης ευθύνης στους τομείς Πωλήσεων και Marketing του Ομίλου MAN ενώ ξεκίνησε την καριέρα του στη MAN το 2002, αναλαμβάνοντας στη συνέχεια διάφορούς ρόλους στην έδρα της εταιρείας (Μόναχο) αλλά και στην Ουκρανία (Διευθύνων Σύμβουλος MAN Truck & Bus).
Στην Ελλάδα, εκτός από Διευθύνων Σύμβουλος, στη θέση του κ. Λουκά Δρούκαλη που ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με την εταιρεία, ο κ. Batz αναλαμβάνει επίσης τη θέση του Διευθυντή After Sales αλλά και ad interim, τη θέση του Οικονομικού Διευθυντή.
Σχετικά με την ανάληψη των νέων καθηκόντων του, ο κ. Batz δήλωσε πως: «… με μεγάλη ευχαρίστηση αναλαμβάνω το ρόλο του Διευθύνοντος Συμβούλου στην ελληνική θυγατρική εταιρεία της MAN, πραγματοποιώντας ένα νέο ξεκίνημα για την εταιρεία. Στόχος μου για τα επόμενα χρόνια είναι να συνεχίσουμε να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη στους πελάτες και συνεργάτες της MAN Ελλάς αλλά και αναπτύξουμε μελλοντικά τις δραστηριότητες της εταιρείας, αξιοποιώντας στο έπακρο τις δυνατότητες της ελληνικής αγοράς».
Ο κ. Batz είναι κάτοχος MBA στα Οικονομικά, είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών.