Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Ντεμπούτο το καλοκαίρι και έναρξη διάθεσης στα τέλη του έτους για το νέο VW Amarok.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ντεμπούτο το καλοκαίρι και έναρξη διάθεσης στα τέλη του έτους για το νέο VW Amarok.

Ντεμπούτο το καλοκαίρι για το νέο VW Amarok

3.975 Επισκέψεις στο άρθρο (17/1/2022)

Για πρώτη φορά η Volkswagen μας δείχνει -μέσω προωθητικού σκίτσου- την πίσω όψη του νέου Amarok, το οποίο θα παρουσιαστεί επισήμως το καλοκαίρι φέροντας μεγαλύτερες διαστάσεις, προηγμένες τεχνολογίες και μια πλήρη γκάμα κινητήρων που θα περιλαμβάνει ένα ισχυρό V6 TDI σύνολο, αλλά και μικρότερα μοτέρ πετρελαίου και βενζίνης.

Το νέο VW Amarok έρχεται με V6 TDI κινητήρα!


    To νέο VW Amarok θα διαθέτει μια πλήρη γκάμα κινητήρων που θα περιλαμβάνει ένα ισχυρό V6 TDI σύνολο, αλλά και μικρότερα μοτέρ πετρελαίου και βενζίνης.

    To νέο VW Amarok θα διαθέτει μια πλήρη γκάμα κινητήρων που θα περιλαμβάνει ένα ισχυρό V6 TDI σύνολο, αλλά και μικρότερα μοτέρ πετρελαίου και βενζίνης.

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
    Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

  • 10 εκ. μακρύτερο και 4 εκ φαρδύτερο
  • Με πλήθος επικουρικών συστημάτων και υψηλή συνδεσιμότητα
  • Με V6 TDI σύνολο – επιπλέον κινητήρες πετρελαίου και βενζίνης
  • Εμπορικό λανσάρισμα από τα τέλη του έτους
 
Μία ακόμα προωθητική εικόνα του νέου Amarok έδωσε στη δημοσιότητα η Volkswagen Commercial Vehicles (VWCV), με το νέας γενιάς Pick-Up να έχει προγραμματιστεί να παρουσιαστεί το προσεχές καλοκαίρι, προκειμένου να είναι έτοιμο να πραγματοποιήσει το εμπορικό του ντεμπούτο στις πρώτες αγορές προς τα τέλη του έτους.
 
Στο νέο σκίτσο σκίτσο το Amarok απεικονίζεται στα χιόνια να τραβάει ένα τρέιλερ με ένα snowmobil και για πρώτη φορά βλέπουμε την πίσω όψη του. Έρχεται σε συνέχεια μίας ακόμα πρόσφατης προωθητικής εικόνας, στην οποία το επερχόμενο γερμανικό Pick-Up -το οποίο υπενθυμίζεται πως θα στηρίζεται στο ολοκαίνουργιο Ford Ranger- βρισκόταν στις λάσπες, ενώ μας δινόταν μια πρώτη γεύση του εσωτερικού του.
 
Στη νέα ανακοίνωση της εταιρείας, τονίζεται πως το επόμενης γενιάς Amarok θα διαθέτει μια εντελώς νέα σχεδίαση, φέροντας ένα αμάξωμα το οποίο θα είναι 10 εκ. μακρύτερο και πάνω από 4 εκ. πιο πλατύ από το υπάρχον μοντέλο, υποσχόμενο επιπλέον ένα αναβαθμισμένο και πιο λειτουργικό σαλόνι επιβατών, το οποίο δείχνει αρκετά διαφορετικό από το αντίστοιχο του νέου Ranger.
 
Όπως αποκαλύπτει ο επικεφαλής του Product Marketing της Volkswagen Commercial Vehicles, Lars Menge το νέο Amarok θα διατίθεται ένα ισχυρό V6 TDI σύνολο, όπως και με επιπλέον κινητήρες, τόσο πετρελαίου όσο και βενζίνης! Υπενθυμίζεται, πως το νέο Ford Ranger θα εξοπλίζεται με ένα 3λιτρο V6 turbodiesel μοτέρ, αλλά και με ένα 2λιτρο, 4κύλινδρο κινητήρα πετρελαίου σε εκδόσεις Single-Turbo και Bi-Turbo, με το μονής υπερτροφοδότησης σύνολο να προσφέρεται σε δύο εκδόσεις ισχύος.
 
Κατά τα λοιπά, οι άνθρωποι της VW μας υπόσχονται σημαντικά περισσότερα επικουρικά συστήματα άνεσης και ασφάλειας, αλλά και προηγμένη συνδεσιμότητα, κάνοντας λόγο για καινοτομίες που δεν έχουμε ξαναδεί στην κατηγορία.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »