Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Τρεις οικογενειακές επιχειρήσεις δοκιμάζουν το νέο Fiat Scudo και μας μεταφέρουν τις εντυπώσεις τους...
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τρεις οικογενειακές επιχειρήσεις δοκιμάζουν το νέο Fiat Scudo και μας μεταφέρουν τις εντυπώσεις τους...

Οι επαγγελματίες αξιολογούν το νέο Fiat Scudo (+vids)

7.915 Επισκέψεις στο άρθρο (13/4/2022)

Η Fiat Professional κάλεσε τρεις επαγγελματίες -με διαφορετικά πεδία δραστηριότητας- να δοκιμάσουν το νέο Scudo και να δώσουν τη δική τους οπτική πάνω στο μοντέλο της εταιρείας.

VIDEOS: τo νέο Fiat Professional Scudo με τη ματιά των επαγγελματιών!

 
Οι οικογενειακές επιχειρήσεις Carussin Farm με ιστορία σχεδόν ενός αιώνα στην παραγωγή οίνου και πρόσφατα και ζύθου υψηλής ποιότητας, Cashmere Monviso που παράγει γαλακτοκομικά προϊόντα και Magnarosa Farm που ασχολείται με την παραγωγή μήλων και την αξιοποίηση τους σε πλήθος εφαρμογών, δοκίμασαν το νέο Scudo διαπιστώνοντας κατά πόσο το νέο μοντέλο της Fiat Professional ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους.
 
Η εμπειρία τους βασίζεται στους πέντε πυλώνες που χαρακτηρίζουν το νέο Scudo: την ευελιξία, τις υψηλές δυνατότητες ωφέλιμου όγκου και βάρους, τις πολλαπλές επιλογές διαμόρφωσης, την αποδοτικότητα και την επιλογή μεταξύ συμβατικών και αμιγώς ηλεκτρικών εκδόσεων.
 
Υπενθυμίζεται, πως το νέο Fiat Professional Scudo είναι άμεσα διαθέσιμο και στην ελληνική αγορά, με κινητήρες diesel και αμιγώς ηλεκτρικές εκδόσεις (Van και Combi) που στο σύνολό τους καλύπτονται από 5ετη εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως και 200.000 χλμ. Ειδικότερα, για τις εκδόσεις diesel προσφέρεται έκπτωση 1.600 ευρώ, αλλά και άτοκο πρόγραμμα χρηματοδότησης.


Οδηγήσαμε το νέο Fiat Scudo στην Ιταλία Προσεχώς και η πρώτη δοκιμή...

Οδηγήσαμε το νέο Fiat Scudo στην Ιταλία Προσεχώς και η πρώτη δοκιμή...

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

VIDEO: Carussin Farm

VIDEO: Cashmere Monviso

Συνέχεια του άρθρου >>>