Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
 Η έμπειρη ομάδα τεχνικών και αναλυτών που διαθέτει η Skytrack αφουγκράζεται τις ανάγκες των πελατών, τις αναλύει και προβαίνει στην εύρεση λύσεων, δημιουργώντας εξατομικευμένο λογισμικό για να τις εξ

Η έμπειρη ομάδα τεχνικών και αναλυτών που διαθέτει η Skytrack αφουγκράζεται τις ανάγκες των πελατών, τις αναλύει και προβαίνει στην εύρεση λύσεων, δημιουργώντας εξατομικευμένο λογισμικό για να τις εξυπηρετήσει.

«Ότι κινείται εντοπίζεται» Η Skytrack σας «λύνει» τα χέρια προσφέροντάς σας μια ολοκληρωμένη λύση tracking

2.404 Επισκέψεις στο άρθρο (14/4/2022)

Έχοντας αναπτύξει το δικό της λογισμικό και προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις για επιχειρήσεις αλλά και ιδιώτες η Skytrack αποτελεί την καλύτερη επιλογή για όποιον αναζητά μια ολοκληρωμένη λύση Διαχείρισης Οχημάτων.   

Έχοντας αναπτύξει το δικό της λογισμικό και προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις για επιχειρήσεις αλλά και ιδιώτες η Skytrack αποτελεί την καλύτερη επιλογή για όποιον αναζητά μια ολοκληρωμένη λύση Διαχείρισης Οχημάτων.   
Μιλώντας στο Autotriti Pro, ο Διευθυντής Πωλήσεων της Skytrack, κος Νίκος Δραγκιώτης εξηγεί την λειτουργία της υπηρεσίας της Skytrack και τα στοιχεία που την διαφοροποιούν από αντίστοιχες υπηρεσίες GPS tracking.
 
Τι είναι η τηλεματική;

Τηλεματική είναι η υπηρεσία που μας επιτρέπει να εντοπίζουμε οχήματα ανεξαρτήτως τύπου είτε πρόκειται για αυτοκίνητο, μηχανή, σκάφος ή και ολόκληρο στόλο οχημάτων. Η υπηρεσία που παρέχει η Skytrack αποτελείται από δύο σκέλη. Τον εξοπλισμό που εγκαθίσταται στο όχημα και το λογισμικό (πλατφόρμα GPRS). Η πλατφόρμα επικοινωνεί με το GPS δίνοντας στον χρήστη την δυνατότητα να ελέγχει το όχημα του κάθε στιγμή από κινητό, tablet ή υπολογιστή.
 
Γιατί να βάλω τηλεματική;

Η τηλεματική είναι ένα πολύ σημαντικό εργαλείο που προσφέρει την δυνατότητα διαχείρισης οχημάτων με εύκολο και γρήγορο τρόπο. Η χρήση της υπηρεσίας αυξάνει την παραγωγικότητα του στόλου, μειώνοντας παράλληλα  τα κόστη αλλά και την χρήση ανθρώπινων πόρων.
Φυσικά η υπηρεσία είναι εξίσου χρήσιμη και για ιδιώτες. Τους επιτρέπει να εξυπηρετήσουν διάφορες ανάγκες όπως η αντικλεπτική προστασία του οχήματός, οι ειδοποιήσεις/υπενθυμίσεις για έγκαιρη συντήρηση και πληρωμή των εξόδων του οχήματος (π.χ. ασφάλεια, ΚΤΕΟ κλπ.) και γενικότερα, δημιουργεί ένα ευρύτερο πλαίσιο ασφάλειας του οχήματος.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Γιατί να επιλέξει κανείς την Skytrack;

Η Skytrack είναι μια εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού με ειδίκευση στο λογισμικό για Fleet Management συνεπώς η υπηρεσία που προσφέρει στους πελάτες της είτε πρόκειται για εταιρίες είτε για ιδιώτες, είναι εξατομικευμένη (custom made). Ότι κινείται εντοπίζεται και δεν περιοριζόμαστε μόνο σε αυτό. Η Skytrack μπορεί να δημιουργήσει  λύσεις σε προβλήματα και να εξυπηρετήσει τις ξεχωριστές ανάγκες κάθε πελάτη της.
O εξοπλισμός που διαθέτει η Skytrack στους πελάτες της είναι ευρωπαϊκής προέλευσης και υψηλής ποιότητας γι’ αυτό και δίνουμε στον χρήστη εγγύηση για πάντα, εφόσον υπάρχει βέβαια ενεργή συνδρομή στην Skytrack.
Η κάρτα SIM την οποία παρέχουμε και είναι απαραίτητη για να λειτουργήσουν οι συσκευές, είναι τύπου Global προσφέροντας υπηρεσία σε περισσότερες από  200 χώρες και 650 δίκτυα σε όλο τον κόσμο, ενώ σε κάθε χώρα δεν περιορίζεται σε ένα πάροχο αλλά λαμβάνει σήμα από τον δυνατότερο πυλώνα ανά περιοχή, ανεξαρτήτως παρόχου, εξασφαλίζοντας αδιάκοπη παροχή σήματος.
Για την ιστορία, να αναφέρουμε  πως υπάρχουν διάφορες κάρτες τύπου Global που όμως δεν συνδέονται με όλους τους παρόχους, κάτι το οποίο κάνει η SIM που χρησιμοποιεί η Skytrack.
Αντιλαμβανόμενοι την ανάγκη για γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση, η Skytrack έχει δημιουργήσει τμήμα Support που λειτουργεί καθημερινά για να εξυπηρετεί διάφορες ανάγκες των χρηστών όπως δημιουργία προσωποποιημένων ρυθμίσεων, εκμάθηση, επίλυση προβλημάτων κ.α.

Tailor made solutions. Πείτε μας την διαδικασία (πως καθορίζονται οι στόχοι -ποια τα steps υλοποίησης);

Εκτός από τις βασικές ρυθμίσεις που περιλαμβάνει το λογισμικό μας, κάθε επιχείρηση έχει τις δικές της ξεχωριστές ανάγκες. Η έμπειρη ομάδα τεχνικών και αναλυτών που διαθέτει η Skytrack τις αφουγκράζεται, τις αναλύει και προβαίνει στην εύρεση λύσεων, δημιουργώντας εξατομικευμένο λογισμικό για να τις εξυπηρετήσει. Οι εξατομικευμένες λύσεις που μπορούν να εξυπηρετήσουν και τους υπόλοιπους χρήστες της εφαρμογής, ενσωματώνονται στην πλατφόρμα, προσφέροντας συνεχή εξέλιξη και αναβάθμιση της υπηρεσίας για όλους.


Τα (πρακτικά/οικονομικά/ασφάλειας) οφέλη της σύγχρονης επιχείρησης (που αξιοποιεί την τεχνολογία αλλά και μια tailor made solution);

Αρκετές επιχειρήσεις τις χώρας μας αλλά και του εξωτερικού δεν έχουν κατανοήσει πλήρως τις δυνατότητες που μπορεί να τους προσφέρει η τεχνολογία και η δημιουργία εξατομικευμένου λογισμικού (tailor made solution). Εμμένουν σε ξεπερασμένες διαδικασίες και δεν εξελίσσονται με τον ρυθμό που θα έπρεπε. Η Skytrack συμβάλει στην αλλαγή αυτής της νοοτροπίας, «φωτίζοντας» στους συνεργάτες της, το μονοπάτι που θα τους οδηγήσει σε ένα καλύτερο αύριο. Δημιουργεί τις προϋποθέσεις, για την ομαλή μετάβαση αυτών των επιχειρήσεων σε σύγχρονες λύσεις που θα τους βοηθήσουν να αυξήσουν την παραγωγικότητα τους. Ειδικά το Fleet Management είναι μια άκρως ανταποδοτική εφαρμογή και αποτελεί το απόλυτο επιχειρηματικό εργαλείο στα χέρια κάθε επιχειρηματία. Τον βοηθά να πάρει τις σωστές αποφάσεις, την σωστή στιγμή καθώς του παρέχει τις κατάλληλες πληροφορίες, στο χρόνο που τις χρειάζεται.

Πελάτες σε ποιους κλάδους και για ποιους έχετε αναπτύξει συγκεκριμένο λογισμικό. Ποιο το feedback από αυτούς τους πελάτες;

Η Skytrack έχει ευρύ πελατολόγιο που περιλαμβάνει μεγάλες, μεσαίες και μικρές επιχειρήσεις καθώς και ιδιώτες. Καλύπτουμε πολλούς επαγγελματικούς κλάδους, όπως εταιρείες ψυχρής αλυσίδας, ενοικιαζόμενων οχημάτων, ταχυμεταφορές και πολλές άλλες. Αρκετές από αυτές τις εταιρίες είναι αρκετά γνωστές και εξυπηρετούν καθημερινά χιλιάδες πελάτες τους. Το περιθώριο λάθους ή παραλείψεων είναι ανύπαρκτο καθώς λόγω του όγκου εργασιών τους μπορεί να τους επιφέρει τεράστιες οικονομικές απώλειες. Συνεπώς οι απαιτήσεις αυτών των επιχειρήσεων είναι αρκετά υψηλές, απαιτούν ακρίβεια, άμεση ανταπόκριση και αποτελεσματικότητα. Φυσικά και το feedback που λαμβάνουμε έχει θετικό πρόσημο. Αυτό είναι και ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα της Skytrack. Η αποτελεσματικότητα της εταιρίας μας, οδηγεί τους πελάτες μας σε συστάσεις προς άλλους υποψήφιους πελάτες. Έτσι η Skytrack «χτίζει» το κύρος και την αξιοπιστία της, δημιουργώντας ένα σεβαστό πελατολόγιο.

Συνέχεια του άρθρου >>>