Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η 6η γενιά του Mitsubishi L200 θα πραγματοποιήσει την πανευρωπαϊκή της πρεμιέρα στην προσεχή 89η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Πανευρωπαϊκή πρεμιέρα για το νέο L200 (vid)

4.475 Επισκέψεις στο άρθρο (21/2/2019)

Η Mitsubishi Motors Corporation (MMC) ανακοίνωσε πως μεταξύ των πολλών νέων οχημάτων που θα παρουσιάσει στην προσεχή 89η Διεθνή Έκθεση Γενεύης θα περιλαμβάνεται και η νέα γενιά του L200.

Στο διάστημα από 5 – 17 Μαρτίου διοργανώνεται για ακόμη μια χρονιά μια εκ των σημαντικότερων Εκθέσεων (σε παγκόσμιο επίπεδο) για τον κλάδο της αυτοκίνησης, η 89η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.
Όπως είναι φυσικό, οι κορυφαίες αυτοκινητοβιομηχανίες του πλανήτη σπεύδουν να δηλώσουν το παρόν σε αυτήν και μεταξύ αυτών και η Mitsubishi Motors Corporation (MMC) που θα παρουσιάσει πολλαπλές τεχνολογικές καινοτομίες καθώς και αρκετά νέα μοντέλα.
Μεταξύ των σημαντικότερων εκθεμάτων στο περίπτερο της ιαπωνικής εταιρείας θα συγκαταλέγεται και η νέα γενιά του L200, του νέου Pick-Up που θα παρουσιαστεί με το… ευρωπαϊκό του κοστούμι (βλέπε προδιαγραφές), λίγους μήνες πριν το λανσάρισμα του και στην ελληνική αγορά (μέσα στο φθινόπωρο του 2019).
Με τον χαρακτηρισμό «Ultimate Sport Utility Truck» να την συνοδεύει από τους υπεύθυνους της Mitsubishi, η 6η γενιά του L200 έχει να επιδείξει μια πλήρως αναθεωρημένη σχεδίαση αμαξώματος και εσωτερικού, με σαφείς αναβαθμίσεις στους τομείς της άνεσης, της ασφάλειας, των χώρων, των μεταφορικών δυνατοτήτων και του επιπέδου της εφαρμοσμένης τεχνολογίας, σε σχέση με το μοντέλο που αντικαθιστά.
Με βάση την επίσημη –λακωνική ομολογουμένως- ανακοίνωση της Mitsubishi, το νέο L200 θα εφοδιάζεται με έναν ολοκαίνουργιο υπερτροφοδοτούμενο πετρελαιοκινητήρα 2,2λτ. που συνδυάζεται με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων και χάρη στην προσθήκη διαλύματος AdBlue (διαδικασία SCR), καλύπτει τις προδιαγραφές ρύπων του Κοινοτικού προτύπου Euro 6d-Temp.
Περισσότερα για το νέο L200 μπορείτε να βρείτε εδώ καθώς και στο παρακάτω video