Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Περιφερειακή Ελαστικά: Ολοκληρωμένη παρουσία στο χονδρικό εμπόριο ελαστικών

Περιφερειακή Ελαστικά: Ολοκληρωμένη παρουσία στο χονδρικό εμπόριο ελαστικών

9.357 Επισκέψεις στο άρθρο (5/10/2022)

Χονδρικό εμπόριο ελαστικών με υποστήριξη πελατών, δίκτυο διανομής, πλήρης γκάμα ελαστικών και ανταγωνιστικές τιμές.

Η Περιφερειακή Ελαστικά ΑΕ αποτελεί την εξέλιξη μιας πορείας που ξεκίνησε το 1984, όταν ο κ Γιώργος Αφεντούλης έχοντας μεγάλη εμπειρία στο χώρο των ελαστικών ως πωλητής της Dunlop ίδρυσε το πρώτο βουλκανιζατέρ στην Θεσσαλονίκη. Το 1991, αποτελεί ημερομηνία σταθμό για την εταιρεία, καθώς ως Περιφερειακή ΕΠΕ, ξεκίνησε η επίσημη συνεργασία με την Michelin και τη διανομή ελαστικών σε όλη την Β. Ελλάδα. Η εταιρεία συνέχισε την πορεία της και διεύρυνε τους ορίζοντες της συνάπτοντας συνεργασίες με αξιόπιστες εταιρείες στον τομέα των ελαστικών, των ζαντών αλλά και των λιπαντικών.

Από το 2005 έως και σήμερα ως Περιφερειακή Ελαστικά ΑΕ, στοχεύοντας πλέον μόνο στην χονδρική πώληση, η εταιρεία συνεχίζει την πορεία της ως επίσημος διανομέας του γκρουπ Michelin (Michelin, Kleber, BFGoodrich, Kormoran, Orium) για επιβατικά αυτοκίνητα, moto, φορτηγά αλλά και αγροτικά σε όλη την Ελλάδα. Χάρη στη σύναψη νέων συνεργασιών η εταιρεία εξασφαλίζει την ικανοποίηση των αναγκών της αγοράς.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Έτσι σαν πρώτο βήμα στην γκάμα της προστέθηκαν και τα ελαστικά Pirelli. Στη συνέχεια ακολουθούν αποκλειστικές συνεργασίες διανομής ελαστικών SUNWIDE στον τομέα του επιβατικού, 4x4 και επαγγελματικών οχημάτων, CROPKING για αγροτικά και ORNATE για φορτηγά, ανοίγοντας έτσι την πόρτα σε αξιόπιστα brands από Ασία.

Έχοντας συμπληρώσει πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας και με τις νέες  εγκαταστάσεις της (3PL) στην Αθήνα, μπορεί και παρέχει μια ολοκληρωμένη εμπειρία συνεργασίας που ικανοποιεί ακόμα και τους πιο απαιτητικούς σε όλη την Ελλάδα. Βασικοί πυλώνες της λειτουργίας της είναι:

  • Συνεχής Υποστήριξη Πελατών
  • Σύγχρονες Υποδομές & Δίκτυο Διανομής
  • Πλήρης Γκάμα επιλογών
  • Παροχή Ανταγωνιστικών Τιμών
H Οικογένεια της Περιφερειακής, έχει σαν στόχο τον άμεσο εφοδιασμό των πελατών – συνεργατών της με ελαστικά όλου του εύρους τιμών, τα οποία όμως πληρούν όλες τις ποιοτικές προδιαγραφές.

Ελαστικά Sunwide

Τα ελαστικά Sunwide σχεδιάστηκαν για τις ανάγκες όλων των οχημάτων μικρού και μεγάλου κυβισμού τόσο σε βρεγμένο όσο και σε στεγνό οδόστρωμα έχοντας άριστες επιδόσεις.  

Ελαστικά για SUV

SUNWIDE HUNTSMAN MT         
Ελαστικό για SUV / 4x4 (80% Off Road, 20% Εντός Δρόμου)
Χαρακτηριστικά: Πλευρικές προεξοχές για καλύτερη πρόσφυση,
ενισχυμένη γόμα για αντοχή στα βράχια
Άμεσα Διαθέσιμα: 31x10.5-15, 215/75-15, 225/75-16, 235/75-15, 235/70-16, 245/70-16, 245/75-16
 
SUNWIDE DUREVOLE AT             
Ελαστικό για SUV / 4x4 (50% Off Road, 50% Εντός Δρόμου)
Χαρακτηριστικά: Ανθεκτικότητα στην πόλη χωρίς φόβο, βελτιωμένη πρόσφυση παντώς δρόμου, ενισχυμένη γόμα για περισσότερα χιλιόμετρα
Άμεσα Διαθέσιμα: 31x10.5-15, 215/75-15, 225/75-16, 235/75-15, 235/70-16, 245/70-16, 235/65-17

Χειμερινά Ελαστικά

SUNWIDE SNOWWIDE  
Χαρακτηριστικά Ασφάλεια και Απόδοση σε χειμερινές συνθήκες, βαθιές εγκοπές για βελτιωμένη πρόσφυση και φρενάρισμα σε χιόνι ή πάγο. Σχεδιασμένο με βαθιές αυλακώσεις για μεγαλύτερη ακρίβεια οδήγησης.
 
Θερινά ελαστικά            

SUNWIDE RS ONE          
Χαρακτηριστικά: Καλοκαιρινό Ελαστικό για επιβατικά. Ακρίβεια οδήγησης σε στεγνό αλλά και βρεγμένο οδόστρωμα. Αμεσότερη απόκριση φρεναρίσματος σε βρεγμένο συγκριτικά με άλλες μάρκες της κατηγορίας του. Ιδανικός συνδυασμός τιμής και ποιότητας για τα ελληνικά δεδομένα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »