Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Σημαντικά τροποποιημένο σε σχέση με το πρωτότυπο Santa Cruz (εικόνα) αναμένεται να είναι το νέο Pick-Up της Hyundai…

… που αναμένεται να λανσαριστεί επίσημα μέσα στη διετία 2020 – 2021, ακολουθούμενο από ένα αντίστοιχο όχημα με το λογότυπο της Kia.

Περισσότερος «χαρακτήρας» για το νέο Hyundai Pick-Up

6.055 Επισκέψεις στο άρθρο (20/2/2019)

Με το επερχόμενο λανσάρισμα του να επιβεβαιώνεται από επίσημα χείλη, το μελλοντικό Pick-Up της Hyundai θα έχει σημαντικά τροποποιημένη σχεδίαση σε σχέση με το πρωτότυπο Santa Cruz που έχουμε παρουσιάσει.

Με τις φήμες για το λανσάρισμα του νέου Pick-Up της Hyundai να πληθαίνουν, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως τοποθετείται χρονικά για το 2020 – 2021, ήταν η σειρά του επικεφαλής του Διεθνούς Κέντρου Σχεδίασης της εταιρείας (Hyundai Global Design Center), κ. Sang Yup Lee, να δηλώσει πως σε σχέση με το 2015, όταν και παρουσιάστηκε το πρωτότυπο «Santa Cruz», έχουν αλλάξει πολλά σε ότι αφορά στη σχεδιαστική φιλοσοφία της εταιρείας.
Συγκεκριμένα, ο σχεδιαστής της Κορεατικής εταιρείας ανέφερε πως πλέον, στόχος των υπευθύνων της εταιρείας δεν είναι η ομοιόμορφη σχεδίαση όλων των οχημάτων της, με αποτέλεσμα, το νέο Pick-Up να διαφέρει σημαντικά με το αρχικό πρωτότυπο που είχε παρουσιαστεί και να φέρει μια σημαντικά πιο δυναμική σχεδίαση, που «… θα απαιτεί μια δεύτερη ματιά».
Παράλληλα, φήμες στο διαδίκτυο αναφέρουν πως αμέσως μετά το λανσάρισμα του νέου Pick-Up από τη Hyundai, αναμένεται να ακολουθήσει και ένα αντίστοιχο όχημα με το λογότυπο της Kia.