Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Συνεχίζει να αποσπά σημαντικές διακρίσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στην ΕΕ το δυναμικό και αποδοτικό Isuzu D-Max.

Πλήθος διακρίσεων για το D Max

4.565 Επισκέψεις στο άρθρο (17/1/2019)

Συνεχίζει να διακρίνεται σε πανευρωπαϊκό επίπεδο το Isuzu D-Max, λίγες μόνο ημέρες μετά τη βράβευση του ως 2η Καλύτερου Επαγγελματικού της Χρονιάς στα βραβεία «Best Pro Car 2019».

Λίγες μόνο ημέρες μετά τη βράβευση της ειδικής έκδοσης «Hi-Lander» ως το 2ο Καλύτερο Επαγγελματικό της Χρονιάς για την ελληνική αγορά, στα βραβεία «Best Pro Car 2019» που διεξήγαγε το περιοδικό Auto Τρίτη Επαγγελματικά, το Isuzu D-Max απέσπασε αρκετές ακόμη διακρίσεις στην αγορά της Μ. Βρετανίας.
Πιο συγκεκριμένα, στην βράβευση του –για δεύτερη συνεχή χρονιά- ως το «Pick-Up of the Year» από τους αναγνώστες του περιοδικού What Van? και τον τίτλο του «Pick-Up of the Year» στα βραβεία «Commercial Fleet Awards», το Isuzu D-Max ανακηρύχθηκε ως το «Pick-Up of the Year» από το περιοδικό «Pick-Up & 4x4 Pro».
Σύμφωνα με τις σχετικές ανακοινώσεις, η κριτική επιτροπή των εν λόγω βραβείων έμεινε απόλυτα ικανοποιημένη από τις επιδόσεις του ιαπωνικού ελαφρού ημιφορτηγού στους τομείς της οικονομίας, της άνεσης και της ασφάλειας, με ειδική μνεία να γίνεται στον υπερτροφοδοτούμενο πετρελαιοκινητήρα των 1,9λτ. που δεν απαιτεί προσθήκη διαλύματος ουρίας (AdBlue) κατά την επεξεργασία των καυσαερίων, προκειμένου να καλυφθούν οι προδιαγραφές του πρωτοκόλλου Euro 6, αναφορικά με τις εκπομπές ρύπων του.
Επιπρόσθετα, το Isuzu D-Max είναι από τις –λίγες πλέον- προτάσεις της αγοράς που διατίθεται σε εκδόσεις με μονή, επιμηκυμένη ή διπλή καμπίνα χωρίς να παραβλέπουμε τη δυνατότητα ρυμούλκησης έως 3,5t. και υποστήριξης φορτίων βάρους άνω του 1,0t.