Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

«Πρωταθλήτρια» η Fiat Professional

5.328 Επισκέψεις στο άρθρο (13/2/2020)

Κορυφαία στην ελληνική αγορά χάρη στις κορυφαίες προτάσεις της και στον μοναδικό τρόπο που εστιάζει στις ανάγκες των επαγγελματιών.

Σε μια αγορά που κινήθηκε αυξητικά κατά 9% σε σχέση με το 2018 η Fiat Professional ανακηρύχθηκε «Πρωταθλήτρια» στις πωλήσεις ελαφρών επαγγελματικών κερδίζοντας μάλιστα και το βραβείο «Best Pro Car 2020» από το περιοδικό Auto Τρίτη Επαγγελματικά.
Γενικότερα, η Fiat Professional ενίσχυσε την παρουσία της κατά 24% παρουσιάζοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα, ιδιαίτερα στην κατηγορία των Van. Συγκεκριμένα, τα Doblo Cargo και Fiorino Van κατέκτησαν την πρώτη και δευ΄τερη θέση στην κατηγορία τους, με ποσοστό 44%. Σε συνδυασμό με την δυναμική πορεία των Panda Van, Talento Van και Ducato Van, η Fiat Professional κατέκτησε μερίδιο 26% στα κλειστά επαγγελματικά αυτοκίνητα.
 
Ηγέτης στο Φυσικό Αέριο
 
Ισχυρή ώθηση στις εμπορικές επιδόσεις της Fiat Professional δίνουν οι εκδόσεις που χρησιμοποιούν για την κίνηση τους φυσικό αέριο (CNG). Η Fiat Professional είναι πρωτοπόρος στην εξέλιξη και κατασκευή οχημάτων με καύσιμο το φυσικό αέριο, που προσφέρει κορυφαία οικονομία στο κόστος κίνησης, αλλά φιλικότητα προς το περιβάλλον. Με 9 στις 10 πωλήσεις για την ελληνική αγορά ελαφρών επαγγελματικών φυσικού αερίου να αφορούν την ιταλική φίρμα, οι εκδόσεις «Natural Power» της Fiat Professional είναι σαφές πως έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των επαγγελματιών. Βασισμένη στο τρίπτυχο «αξιοπιστία – οικονομία – οικολογία», η Fiat Professional προσφέρει μια μεγάλη γκάμα επιλογών για το σύγχρονο επαγγελματία. Από το ευέλικτο Panda Van και το πλήρως αναβαθμισμένο Fiorino, μέχρι το Doblo Cargo με την πολυάριθμη γκάμα εκδόσεων και τη νέα γενιά του Ducato, τα ελαφρά επαγγελματικά της Fiat Professional, ειδικά στις εκδόσεις «Natural Power», εγγυώνται την ανταγωνιστικότητα και τον ελάχιστο περιβαλλοντικό αντίκτυπο των δραστηριοτήτων των πελατών της.
  • Panda Van 0,9 Natural Power
Κυβισμός 875 κ.εκ. με απόδοση 80hp και ροπή 140 Nm.
  • Fiorino Cargo 1,4 Natural Power
Κυβισμός 1.368 κ.εκ. με απόδοση 70hp (77hp με καύσιμο τη βενζίνη) και ροπή 104 Nm (114 Nm με καύσιμο τη βενζίνη)
  • Doblo Cargo 1,4 T-Jet Natural Power
Κυβισμός 1.368 κ.εκ. με απόδοση 120 hp και ροπή 206 Nm
  • Νέο Ducato Van 3,0 Natural Power
Κυβισμός 2.999 κ.εκ. με απόδοση 140 hp και ροπή 350 Nm
 
Μηδενικό επιτόκιο (0%) & 5ετή Εγγύηση
 
Συνεχίζοντας και το 2020 την εστίαση της στις ανάγκες των επαγγελματιών, η Fiat Professional προσφέρει όλα της τα μοντέλα με Εργοστασιακή Εγγύηση πέντε (5) ετών καθώς και 5ετή Οδική Βοήθεια.
Η συγκεκριμένη κάλυψη έχει ισχύ για το 200.000 χλμ. παρέχοντας απόλυτη ελευθερία κινήσεων στον επαγγελματία. Παράλληλα, για τα Panda Van, Fiorino, Doblo Cargo και Talento Van, συνεχίζεται η παροχή ¶τοκου Προγράμματος Χρηματοδότησης, διάρκειας έως 48 μηνών μέσω της FCA Capital αλλά και άλλων ιδιαίτερα προνομιακών επιλογών χρηματοδότησης.
 
Περισσότερα για την πληρέστατη γκάμα και τις προτάσεις που προσφέρει η Fiat Professional, μπορείτε να δείτε εδώ…