Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το δημοφιλές τρίο επαγγελματικών της Peugeot.

Πρωτιά της Peugeot στα ελαφρά επαγγελματικά

2.865 Επισκέψεις στο άρθρο (2/9/2021)

Σε ανοδική πορεία βρίσκονται τα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα της Peugeot, με τη γαλλική εταιρεία να κατακτά τον Αύγουστο την πρώτη θέση στον εμπορικό στίβο της χώρας μας.

Με μερίδιο αγοράς 26%, η Peugeot βρέθηκε τον περασμένο Αύγουστο στην πρώτη θέση των πωλήσεων ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων. Επιπλέον -σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας- στο οκτάμηνο της τρέχουσας χρονιάς τα Peugeot Partner και Peugeot Boxer κατέχουν την πρώτη θέση στις αντίστοιχες κατηγορίες της αγοράς.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

 Το νέο ηλεκτρικό Peugeot e-Partner
 
Πιο συγκεκριμένα, το Peugeot Partner για το διάστημα Ιανουαρίου – Αυγούστου 2021, βρίσκεται στην κορυφή της κατηγορίας του, η οποία αποτελεί το 35% της συνολικής αγοράς. Πρόκειται για το πλέον επιτυχημένο επαγγελματικό μοντέλο της Peugeot, καθώς βρίσκεται στην κορυφή της κατηγορίας του και στην Ευρώπη από το λανσάρισμά του το 2018, ενώ επιπρόσθετα κέρδισε και τον τίτλο του International VAN of The Year το 2019.
 
Έρχεται το νέο Peugeot e-Boxer
 
Επιπλέον, το Peugeot Boxer σημειώνει επίσης μεγάλη επιτυχία όντας πρώτο στην κατηγορία του στην ελληνική αγορά, το οκτάμηνο Ιανουαρίου – Αυγούστου 2021, σύμφωνα πάντα με τα όσα ανακοινώνει η ίδια η εταιρεία, καθώς ακόμα δεν έχουμε στη διάθεσή μας τα επίσημα σχετικά στοιχεία.
 
Το νέο Peugeot e-Expert αποκαλύπτεται
 
Αξίζει να αναφερθεί, πως τα περισσότερα επαγγελματικά μοντέλα της Peugeot διατίθενται ήδη και σε αμιγώς ηλεκτρικές εκδόσεις στο πλαίσιο εξηλεκτρισμού της μάρκας, ενώ πρόσφατα το ηλεκτρικό e-Expert απέκτησε και έκδοση που κινείται με κυψέλες καυσίμου που λειτουργούν με υδρογόνο.
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »