Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ψάχνεις το νέο επαγγελματικό πόλης;

29.246 Επισκέψεις στο άρθρο (27/3/2020)

Ανακαλύψτε τις πολλαπλές δυνατότητες που διασφαλίζει ο ευμετάβλητος και με μεγάλες δυνατότητες εξατομίκευσης, χαρακτήρας των εκπροσώπων της κατηγορίας των Vanettes, μέσω μιας Digital Έρευνας… χωρίς να βγείτε από το σπίτι!

Η κατηγορία των Vanettes περιλαμβάνει ουσιαστικά τους εκπρόσωπους της αγοράς ελαφρών επαγγελματικών με μεικτό βάρος έως και λίγο πάνω από τους 2,2t. που καλούνται να ανταποκριθούν σε πάσης φύσεως μεταφορές προϊόντων –κατά κύριο λόγο- εντός της πόλης, δεδομένου ότι, χάρη στους αποδοτικούς και φιλικούς προς το περιβάλλον κινητήρες τους, είναι σε θέση να κινούνται π.χ. ελεύθερα εντός των ορίων του Πράσινου Δακτυλίου της πρωτεύουσας.

Τα Vanettes είναι διαθέσιμα σε πολλαπλές εκδόσεις αμαξώματος χάρη στα διάφορα μήκη μεταξονίου αλλά και τις επιπλέον επιλογές ως προς το ύψος της οροφής σε ορισμένους εκπροσώπους.

Με βάση αυτό το δεδομένο, είναι σε θέση να προσφέρουν άνετους χώρους στο εσωτερικό της καμπίνας των επιβατών για έως και 3 επιβάτες (στις εκδόσεις Van) ενώ, ο -εύκολα προσβάσιμος από μια δίφυλλη πίσω πόρτα ή έως και δύο πλευρικές συρόμενες πόρτες- χώρος φόρτωσης, μπορεί να υποστηρίξει αναλόγως του μοντέλου και της έκδοσης αυτού, φορτία με όγκο έως και 5,0 κ.μ. ή βάρος έως και 1,0t.

Καταλήγοντας, δεν πρέπει να παραβλέπουμε πως οι επιλογές σε ότι αφορά στη γκάμα των κινητήρων τους περιλαμβάνουν εκδόσεις με καύσιμο την αμόλυβδη βενζίνη, το πετρέλαιο κίνησης ή και το φυσικό αέριο, γεγονός που ενισχύει ακόμη περισσότερο την εξαιρετική αποδοτικότητα και το περιορισμένο Συνολικό Κόστος Χρήσης τους.