Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η Klima Kabo είναι στην διάθεση σας 24 ώρες το 24ωρο / 7 ημέρες την εβδομάδα / 365 ημέρες τον χρόνο για να σας εξυπηρετήσουν σε οτιδήποτε κι αν χρειαστείτε.

Είναι επίσημοι συνεργάτες της Carrier Transicold σε πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο και εξυπηρετούν 24 ώρες το 24ωρο.

Η εκπαίδευση του προσωπικού και τα γνήσια ανταλλακτικά από τους μεγαλύτερους οίκους ψυκτικών μηχανημάτων, Carrier και ThermoKing, προσφέρουν στους πελάτες τους την σιγουριά που χρειάζονται.

Η Klima Kabo είναι μία τεχνική εταιρεία με πολυετή εμπειρία στον χώρο της ψύξης μεταφορών.

KLIMA KABO: Επισκευή & συντήρηση ψυκτικών μηχανημάτων από ειδικούς

31.860 Επισκέψεις στο άρθρο (4/6/2021)

Η πολύχρονη παρουσία τους στο χώρο, η αμεσότητά τους και οι ευχαριστημένοι πελάτες είναι το τρίπτυχο επιτυχίας της τεχνικής εταιρείας KLIMA KABO. Ειδίκευση τους η ψύξης μεταφορών. Εμπιστευτείτε τους και εσείς!
 
Tα Φορτηγά - Ψυγεία μεταφέρουν με ασφάλεια και διατηρούν φρέσκα τα προϊόντα που ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο. Απαραίτητη προϋπόθεση η εφαρμογή κανόνων σωστής επιλογής και σωστής χρήσης. Σίγουρα μία επιλογή που χρειάζεται υψηλή εξειδίκευση, καλή συμβουλευτική & εγγυημένη τεχνική υποστήριξη.
 
Tα φορτηγά - ψυγεία χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά εμπορευμάτων που "ταξιδεύουν" ανά τον κόσμο (και μάλιστα για μεγάλα χρονικά διαστήματα). Οι μεταφορές αυτές είναι ελεγχόμενης θερμοκρασίας, (για προϊόντα όπως φρούτα, κρέας, ψάρια & θαλασσινά, λαχανικά, γαλακτοκομικά). Επίσης, χρησιμοποιούνται και για τη μεταφορά άλλων "ευαίσθητων" προϊόντων όπως λουλούδια, φαρμακευτικά προϊόντα κα.
 
Tα φορτηγά - ψυγεία είναι κατάλληλα και για φορτία που χρειάζονται σταθερή θερμοκρασία. Τα τοιχώματα τους είναι κατασκευασμένοι από "σάντουιτς-κατασκευή" με αφρό πολυουρεθάνης, προκειμένου να παρέχουν τη μέγιστη μόνωση.
Η  κατασκευή των φορτηγών - ψυγείων προβλέπει  αυτόματη μετάβαση από ψύξη σε θέρμανση (και αντίστροφα), εάν η μεταβολή των εξωτερικών θερμοκρασιών την καθιστά αναγκαία.
Τα φορτηγά - ψυγεία είναι κατασκευασμένα ώστε να λειτουργούν ως  μονάδες παροχής αέρα σχεδιασμένα ώστε να διανέμουν ψυχρό αέρα μέσω του δαπέδου με συνεπή και ομοιόμορφη ροή  αρκετά ισχυρή ώστε να εξασφαλίζει τέλεια ανταλλαγή αέρα με τα εμπορεύματα.
 
5 Special Tips για την φόρτωση ενός ψυγείου-κοντέινερ

  1. Η στοίβαξη κάθε φορτίου δεν πρέπει να υπερβαίνει την κόκκινη γραμμή φόρτωσης.
  2. Το φορτίο πρέπει να είναι σταθερό στο πάτωμα και πακτωμένο έτσι ώστε να μην μετατοπίζεται δημιουργώντας διάφορους κινδύνους
  3. Το κοντέινερ πρέπει πάντα να ρυθμίζεται στη σωστή θερμοκρασία μεταφοράς και αυτή η ρυθμιζόμενη θερμοκρασία να ποικίλει ανάλογα με το φορτίο που φορτώνεται
  4. Η ρύθμιση εξαερισμού είναι ζωτικής  σημασίας και πρέπει να δίνεται ιδιαίτερη προσοχή για τη ρύθμιση της  στο κατάλληλο επίπεδο
  5. Ο αέρας ακολουθεί διαδρομή ελάχιστης αντίστασης. ¶ρα θα πρέπει να μην υπάρχουν περιορισμοί για τη ροή του αέρα, ούτε οποιαδήποτε κενά μεταξύ των παλετών και των θυρών (αν υπάρχουν θα πρέπει να κλείνονται με χαρτόνι ή ακόμα και με ξύλο). Έτσι ο αέρας θα κυκλοφορεί σωστά επιτελώντας τον κρίσιμο ρόλο του.
 
Specialist  του κλάδου!
Η Klima Kabo είναι μία τεχνική εταιρεία με πολυετή εμπειρία στον χώρο της ψύξης μεταφορών. Η εκπαίδευση του προσωπικού και τα γνήσια ανταλλακτικά από τους μεγαλύτερους οίκους ψυκτικών μηχανημάτων, Carrier και ThermoKing, προσφέρουν στους πελάτες τους την σιγουριά που χρειάζονται, χτίζοντας έτσι σχέσεις εμπιστοσύνης που κρατάνε χρόνια.
Είναι επίσημοι συνεργάτες της Carrier Transicold σε πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο και εξυπηρετούν 24 ώρες το 24ωρο.
Με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό, προσφέρουν λύσεις για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.
 
Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας βρίσκονται στην βιομηχανική περιοχή του Ασπροπύργου, είναι πλήρως εξοπλισμένες και με 2 κινητά συνεργεία να φροντίζουν πάντα για την γρηγορότερη ανταπόκριση.
 
 
Διαθεσιμότητα όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα!
Η Klima Kabo είναι στην διάθεση σας 24 ώρες το 24ωρο / 7 ημέρες την εβδομάδα / 365 ημέρες τον χρόνο για να σας εξυπηρετήσουν σε οτιδήποτε κι αν χρειαστείτε.
 
Στις εξειδικευμένες υπηρεσίες τους θα βρείτε τα εξής:
  • Εμπόριο Ψυκτικών Μηχανημάτων
  • Συντηρήσεις
  • Επισκευές
  • Εγκαταστάσεις
 
Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στην εξής διεύθυνση: Λεωφόρος ΝΑΤΟ 100 - Ασπρόπυργος 19300.
Περισσότερες πληροφορίες ηλεκτρονικά στα
https://klimakabo.com και [email protected] ή τηλεφωνικά στο 2105571368.