Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Το ηλεκτρικό Renault 4 Van θα ενταχθεί στη γκάμα της γαλλικής εταιρείας το 2025.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το ηλεκτρικό Renault 4 Van θα ενταχθεί στη γκάμα της γαλλικής εταιρείας το 2025.

Renault 4 Van: Ρετρό και ηλεκτρικό

2.789 Επισκέψεις στο άρθρο (20/12/2021)

Το θρυλικό Renault 4 Fourgonette ετοιμάζεται να επιστρέψει στο προσκήνιο το 2025, ως ένα ηλεκτρικό van ρετρό αισθητικής, το οποίο θα ενσωματώνει ό,τι πιο σύγχρονο έχουν να επιδείξουν τεχνολογικά οι Γάλλοι.

Το Renault 4 επιστρέφει ως Ηλεκτρικό Van

Η αισθητική του Renault 4 Van θα είναι ρετρό. Η τεχνολογίες που θα ενσωματώνει, ωστόσο, θα είναι σύγχρονες...

Η αισθητική του Renault 4 Van θα είναι ρετρό. Η τεχνολογίες που θα ενσωματώνει, ωστόσο, θα είναι σύγχρονες...

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

  • Αναβίωση του Renault 4 Fourgonette
  • Με έμφαση στη ρετρό αισθητική
  • Μικρότερο από το νέο ηλεκτρικό Kangoo
  • Ντεμπούτο το 2025 και σε SUV έκδοση
 
Ανάμεσα στα πολλά και ενδιαφέροντα που ετοιμάζουν οι άνθρωποι της Renault, περιλαμβάνεται και η αναβίωση του θρυλικού Renault 4, το οποίο παραγόταν από το 1961 έως το 1994. Βέβαια, στο κλίμα της εποχής, το γαλλικό μοντέλο θα επιστρέψει στο προσκήνιο ως ένα ηλεκτρικό μικρό crossover, το οποίο -όπως και το μικρότερο Renault 5 που επίσης επιστρέφει- θα πατάει στην πλατφόρμα CMF-BEV.
 
Αυτό που μας ενδιαφέρει, όμως, εμάς είναι πως το εν λόγω όχημα θα αποκτήσει και μία επαγγελματική έκδοση, η οποία θα επιχειρήσει να φέρει στο παρόν το μεγαλείο του Renault 4 Fourgonette, το οποίο βρισκόταν στην αγορά από το 1965 μέχρι το 1992. Μάλιστα, ο γαλλικός όμιλος μας έχει δώσει και δύο προωθητικές εικόνες του ηλεκτρικού van, μία από το προφίλ και μία από το εμπρόσθιο τμήμα του.
 
Με βάση τις πληροφορίες που κυκλοφορούν μέχρι στιγμής για το Renault 4 Van, αυτό θα είναι μικρότερο σε διαστάσεις από το επίσης ηλεκτρικό Kangoo E-TECH. Σημείο κατατεθέν του θα είναι η ρετρό αισθητική του, με το εμπρόσθιο τμήμα να είναι μάλλον πανομοιότυπο με αυτό του μικρού SUV και να φιλοξενεί LED φωτιστικά σώματα και το νέο έμβλημα της Renault.
 
Με βάση την teaser εικόνα του προφίλ του οχήματος, αναμένουμε ο χώρος φόρτωσης να προεξέχει της καμπίνας, αντίθετα με τη σημερινή πρακτική όπως αυτή επιβάλλεται από τις αρχές της αεροδυναμικής. Οι λόγοι είναι μάλλον προφανείς και έχουν να κάνουν με την αισθητική ταύτιση που θέλουν οι Γάλλοι να προκαλέσουν με τον διάσημο πρόγονο του επερχόμενου οχήματος. Και μπορεί το «σκαλοπάτι» του χώρου φόρτωσης να δημιουργεί προβλήματα στην κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, αλλά θα προσφέρει ως αντιστάθμισμα την αυξημένη χωρητικότητα φορτίου.
 
Με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα, η van έκδοση του νέου Renault 4 αναμένεται να λανσαριστεί το 2025, παράλληλα με την SUV εκδοχή. Περισσότερα δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, αλλά εσείς μπορείτε να μείνετε ήσυχοι πως θα σας κρατάμε ενήμερους για οτιδήποτε νεότερο προκύψει.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »