Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Scania: Πρώτη γεύση από τις δοκιμές αυτόνομων φορτηγών

Scania: Πρώτη γεύση από τις δοκιμές αυτόνομων φορτηγών

4.129 Επισκέψεις στο άρθρο (29/11/2022)

Η Scania έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο από τις δοκιμές που πραγματοποιεί για την ανάπτυξη των αυτόνομων φορτηγών της, δείχνοντας ότι ένα νέο αυτόνομο μέλλον είναι προ των πυλών.

Πρώτη ματιά στην πίστα δοκιμών της Scania

Με το νέο βίντεο που δημοσίευσε η Scania, ρίχνουμε μία πρώτη ματιά στην πίστα δοκιμών Gläntan της εταιρείας στο Scania Demo Centre στο Södertälje της Σουηδίας, παρατηρώντας τα αυτόνομα φορτηγά να δοκιμάζονται σε εφαρμογές εξόρυξης.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Τα αυτόνομα φορτηγά ιδανικά για εφαρμογές εξόρυξης

Τα αυτόνομα φορτηγά της Scania θα είναι ιδανικά για σκληρά περιβάλλοντα ορυχείων, όπου ο συνεχής χρόνος λειτουργίας είναι απαραίτητος και υπάρχουν χρόνιες ελλείψεις οδηγών. Τα φορτηγά λειτουργούν χωρίς παύση και διαθέτουν μια σειρά αισθητήρων που τα βοηθούν να εντοπίζουν τα εμπόδια και να τα αποφεύγουν με ασφάλεια.
 

Έλεγχος του φορτηγού από το κινητό

Στο βίντεο εξηγείται πώς λειτουργεί η αίθουσα ελέγχου και παρακολουθεί τα οχήματα, «μπαίνουμε» μέσα σε ένα αυτόνομο φορτηγό, ενώ βλέπουμε και την αποστολή ενός φορτηγού που έχει προγραμματιστεί από ένα κινητό τηλέφωνο. Όλα αυτά, στο σύνολό τους περιγράφουν το όραμα της Scania για ένα αυτόνομο μέλλον .
 

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »