Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η εταιρεία Next Level διασκεύασε το νέο Jeep Gladiator σε μια ειδική -6x6- έκδοση.

Το εν λόγω μοντέλο διακρίνεται για τον έντονο δυναμισμό του…

… ενώ έχει αυξηθεί το μήκος του αμαξώματος, του μεταξονίου και του χώρου φόρτωσης προκειμένου να… χωρέσει ο τρίτος άξονας.

Μεταξύ των αξεσουάρ που μπορεί να αποκτηθούν, περιλαμβάνει και μια συστοιχία βοηθητικών προβολέων LED.

Σε άλλο επίπεδο το Jeep Gladiator!

5.088 Επισκέψεις στο άρθρο (22/4/2021)

Η εταιρεία «Next Level» παρουσίασε μια νέα, άκρως επιβλητική, διασκευή του Jeep Gladiator που εφοδιάζεται με έξι συνολικά τροχούς και σύστημα μετάδοσης της κίνησης και στους τρεις άξονες.

Το νέο Jeep Gladiator είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο ιδιαίτερα και άκρως επιβλητικά Pick-Up που πλέον, είναι διαθέσιμα και στην ελληνική αγορά.

Ωστόσο, η εταιρεία διασκευών «Next Level» (ΗΠΑ) αποφάσισε να το αναβαθμίσει… αρκετά επίπεδα καθώς παρουσίασε μια ειδική έκδοση του με τρεις άξονες!
Το Jeep Gladiator Next Lever 6x6 φέρει ειδικές ρυθμίσεις στο σύστημα κιβώτιο ενώ την ίδια στιγμή, η απόδοση του κινητήρα μεταφέρει σε όλους τους τροχούς.

Οι επιλογές στα μηχανικά σύνολα του εν λόγω μοντέλου περιλαμβάνουν δύο βενζινοκινητήρες 2,0λτ. ή 3,6λτ. (V6) που αποδίδουν ισχύ 270 ή 285 ίππων καθώς και έναν V6 πετρελαιοκινητήρα 3,0λτ. με απόδοση 375 ίππων και 637 Nm ροπής.
Όπως είναι φυσικό, έχει αυξηθεί το μεταξόνιο, το συνολικό μήκος του αμαξώματος αλλά και το μήκος του χώρου φόρτωσης, προκειμένου να χωρέσει ο επιπλέον άξονας ενώ ειδικά αμορτισέρ της Fox βρίσκονται σε όλους τους τροχούς.

Παράλληλα, το μοντέλο εφοδιάζεται με μια ειδική συστοιχία από προβολείς LED στην οροφή του οχήματος και επενδύσεις δέρματος Nappa στο εσωτερικό.