Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Σε νέα «ύψη» η Volvo Trucks (+video)

10.485 Επισκέψεις στο άρθρο (27/2/2020)

Ο πρόεδρος της Volvo Trucks, Roger Alm, πρωταγωνιστεί σε ένα video πάνω σε έναν ασυνήθιστο «πύργο» ύψους 15 μέτρων, που αποτελείται από την νέα γενιά φορτηγών της εταιρείας!

Σε νέα ύψη ώθησε την επίσημη παρουσίαση των νέων φορτηγών της η Volvo Trucks καθώς, θέλοντας να επιδείξει την δύναμη, την αντοχή αλλά και την ασφάλεια τους, δημιούργησε έναν ασυνήθιστο «πύργο» με ύψος 15 μέτρων, ο οποίος αποτελείται ουσιαστικά από τις νέες γενιές των μοντέλων FMX, FM, FH και FH16, που έχουν τοποθετηθεί το ένα πάνω στο άλλο!
Σαν να μην έφτανε αυτό, το… κερασάκι στην τούρτα δεν ήταν άλλο από τον ίδιο τον πρόεδρο της εταιρείας, τον κ. Roger Alm, ο οποίος στάθηκε όρθιος στην κορυφή του εν λόγω «Πύργου της Volvo Trucks» όπως ονομάζεται και το video που σας παρουσιάζουμε.
Σε σχετικές του δηλώσεις, ο κ. Alm τόνισε μεταξύ άλλων πως: «… Τα εν λόγω οχήματα θα έχουν τεράστιο θετικό αντίκτυπο στην κερδοφορία των πελατών μας και στην ικανότητα τους να προσελκύσουν τους καλύτερους οδηγούς.
Είμαι συνηθισμένος να έχω την υψηλή εποπτεία αλλά και πάλι, το γύρισμα της ταινίας με τον πύργο των φορτηγών ήταν σίγουρα κάτι το ασυνήθιστο. Ας πούμε πως βλέπω με δέος τα μεγάλα ύψη. Γενικά είμαι προσγειωμένος άνθρωπος
».
Για την ιστορία αξίζει να αναφέρουμε πως τα γυρίσματα του εν λόγω διαφημιστικού πραγματοποιήθηκαν σε πίστα δοκιμών στα περίχωρα του Γκέτεμποργκ ενώ τα φορτηγά, ο πύργος και η πλειοψηφία των οπτικών εφέ (καπνός, φώτα κ.ά.) είναι πραγματικά, όπως μπορείτε να δείτε και στο δεύτερο video με τα όσα διαδραματίστηκαν κατά τη δημιουργία της ταινίας.
«Χρειάστηκε περίπου ένας μήνας για να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε τον πύργο και να βεβαιωθούμε πως θα μπορούσε να κινηθεί με ασφάλεια. Αυτό επετεύχθη χάρη φυσικά και στο νέο Volvo FMX, το στιβαρό εργοταξιακό μας φορτηγό με τη νέα διάταξη αξόνων που έχουν δυνατότητα φόρτισης έως και 38t., καθώς ήταν σε θέση να υποστηρίξει το βάρος των υπολοίπων οχημάτων. Παράλληλα, χρειάστηκε φυσικά μια σταθερή ταχύτητα και πορεία, που επιτυγχάνεται μέσω του συστήματος διεύθυνσης Volvo Dynamic Steering και ενός έμπειρου οδηγού», δήλωσε από την πλευρά του ο Markus Wikstrom, μηχανικός της Volvo Trucks και μέλος της ομάδας που ανέλαβε να κατασκευάσει τον… πύργο.