Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Μια ματιά στο μέλλον της Hyundai παίρνουμε με το STARIA των έως και 11 θέσεων.

Πλούσια εξοπλισμένο μέσα-έξω το STARIA Premium.

Δεν έχει κάτι να ζηλέψει η βασική έκδοση του μοντέλου, που αποτελεί τον προπομπό των μελλοντικών «Purpose Built Vehicles» της μάρκας.

Με διαμόρφωση από 2 μέχρι και 11 καθισμάτων, το STARIA προσφέρεται τόσο για ιδιωτική όσο και για επαγγελματική χρήση.

«Από μέσα προς τα έξω» σχεδιάστηκε το εσωτερικό, έχοντας ως έμπνευση το σαλόνι ενός κρουαζιερόπλοιου.

Ψηφιακό περιβάλλον στο φουτουριστικό εσωτερικό με την πολυτελή και high-tech αίσθηση.

Οι πολυθρόνες με την ανάκληση στην επταθέσια διαμόρφωση του STARIA Premium.

Διαμόρφωση 9 καθισμάτων με αντικριστά τα καθίσματα της 2ης και 3ης σειράς.

Μέγιστη χωρητικότητα 11 καθισμάτων, με 2επιβάτες στην 3η σειρά και από 3 σε όλες τις υπόλοιπες.

Staria: Το απόλυτο πολυχρηστικό της Hyundai (+vid)

4.465 Επισκέψεις στο άρθρο (13/4/2021)

Για το μέλλον των μεγάλων πολυμορφικών μοντέλων της μας προϊδεάζει η Hyundai, παρουσιάζοντας το πολυτελές «Staria» που μπορεί να μεταφέρει από 2 έως 11 επιβάτες!

Πριν το πλήρες λανσάρισμα που θα πραγματοποιηθεί στο 2ο εξάμηνο του τρέχοντος έτους, η Hyundai μας δίνει τις πρώτες πληροφορίες για το STARIA, το νέο της πολυχρηστικό (MPV) μοντέλο το οποίο αποτελεί το πρώτο της όχημα μαζικής παραγωγής που σχεδιάστηκε με τη λογική «από μέσα προς τα έξω».

Το επερχόμενο μοντέλο της Hyundai διαθέτει μια φουτουριστική, γεμάτη καμπύλες μορφή και αποτελεί μια πρόγευση των μελλοντικών «PBVs» (Purpose Built Vehicles) της μάρκας, των ειδικών οχημάτων δηλαδή που έχουν σχεδιαστεί για μια συγκεκριμένη εφαρμογή, όπως last-mile παραδόσεις, αυτόνομα λεωφορεία και πολυτελή οχήματα με οδηγό.

Το βασικό του χαρακτηριστικό είναι ότι φιλοξενεί 4 σειρές καθισμάτων και δύναται να διαμορφωθεί με τόσους τρόπους, ώστε να μετακινηθούν με αυτό από 2 μέχρι και 11 επιβάτες, γεγονός που το καθιστά ιδανικό τόσο για πολυμελείς οικογένειες όσο και για τη μεταφορά προσωπικού ή κάθε άλλη επαγγελματική χρήση. Σύμφωνα με τους σχεδιαστές του, πηγή έμπνευσης του εσωτερικού του αποτέλεσε το σαλόνι ενός κρουαζιερόπλοιου. Όχι ενός οποιουδήποτε σαλονιού, αλλά αυτού της πρώτης θέσης, θα συμπληρώναμε εμείς…

Ειδικά στην πλούσια έκδοση STARIA Premium, η οποία θα μπορεί να αποκτηθεί με 7, 9 ή ακόμα και 11 καθίσματα. Στη διαμόρφωση των 9 θέσεων, τα καθίσματα της 2ης σειράς θα μπορούν να ρυθμίζονται ώστε να βρίσκονται αντικριστά με αυτά της 3ης σειράς. Στην 7θέσια διαμόρφωση, τα μεσαία καθίσματα διαθέτουν λειτουργία χαλάρωσης και με ένα άγγιγμα του επιβάτη προσφέρουν δυνατότητα ανάκλησης.
Φυσικά, πέραν της πλούσιας έκδοσης υπάρχει και η βασική, της οποίας ο εξοπλισμός παραμένει υπερπλήρης. Ανάμεσα στα εξοπλιστικά στοιχεία ξεχωρίζουμε τον ψηφιακό πίνακα οργάνων, την υπερμεγέθη οθόνη αφής των 10,25 ιντσών που καταλαμβάνει το σύνολο σχεδόν της κεντρικής κονσόλας, τον εξελιγμένο, ατμοσφαιρικό φωτισμό και τον άκρως φουτουριστικό επιλογέα του κιβωτίου ταχυτήτων.

Σας αφήνουμε με το παρακάτω προωθητικό βίντεο του Hyundai STARIA: