Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το νέο αμιγώς ηλεκτρικό Volkswagen e-Crafter διευρύνει την πλήρη γκάμα του δημοφιλούς επαγγελματικού μοντέλου, ως το πρώτο μεγάλο βαν της μάρκας με μηδενικές εκπομπές ρύπων.

Με 47.177 ευρώ (προ φόρων) μπορεί να αποκτηθεί το ηλεκτρικό e-Crafter στη χώρα μας.

Πλάι στις συμβατικές του εκδόσεις, παράγεται το ηλεκτρικό e-Crafter στο εργοστάσιο της Πολωνίας.

Χάρη στην αθόρυβη λειτουργία τους, τα ηλεκτρικά οχήματα μπορούν να πραγματοποιούν νυχτερινές διανομές, προς όφελος της κυκλοφοριακής αποσυμφόρησης των πόλεων.

Στην Ελλάδα το ηλεκτρικό VW e-Crafter (+vid)

7.518 Επισκέψεις στο άρθρο (17/5/2021)

Το ντεμπούτο του στη χώρα μας πραγματοποιεί το πρώτο ηλεκτρικό επαγγελματικό όχημα της Volkswagen, το e-Crafter, που με αυτονομία 173 χλμ. και ωφέλιμο φορτίο έως και 970 κιλά, προορίζεται για τις «last mile» αστικές διανομές μηδενικών ρύπων. Ας δούμε πόσο κοστίζει και με την ευκαιρία να θυμηθούμε τα βασικά του χαρακτηριστικά…

Διαθέσιμο και στην Ελλάδα είναι πλέον το Volkswagen e-Crafter, η αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του μεγάλου Van της γερμανικής εταιρείας. Το νέο ηλεκτρικό μοντέλο της Volkswagen, διατίθεται στη χώρα μας αποκλειστικά στην έκδοση με μεσαίο μεταξόνιο και υψηλή οροφή. Λόγος γίνεται για το VW e-Crafter Van 35 136PS MWB HR, το οποίο έχει λιανική τιμή προ φόρων 47.177 ευρώ, που με την προσθήκη ΦΠΑ 24% διαμορφώνεται στα 58.500 ευρώ.
 
Σημειώνεται, πως όπως και οι υπόλοιπες εκδόσεις του Crafter, έτσι και το ηλεκτρικό e-Crafter, κατασκευάζεται στο -αναβαθμισμένο το 2016- εργοστάσιο της Volkswagen, στη Wrzesnia της Πολωνίας. Η συγκεκριμένη κατασκευαστική μονάδα πληροί ήδη την επιθετική περιβαλλοντική στρατηγική goTOzero της Volkswagen, για επίτευξη κλιματικής ουδετερότητας ως προς το CO2 μέχρι το 2050. Εδώ και δύο χρόνια μάλιστα, το εν λόγω εργοστάσιο τροφοδοτείται από ενέργεια προερχόμενη από ανανεώσιμες πηγές, κυρίως ανεμογεννήτριες και υδροηλεκτρικούς σταθμούς ενέργειας, με τους ρύπους CO2 να έχουν μειωθεί κατά 80%.
 
Δείτε παρακάτω, ένα σύντομο βίντεο παρουσίασης του VW e-Crafter:
 

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)