Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Νέες Limited Edition εκδόσεις των φορτηγών της Scania ετοιμάζει η Svempas.
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέες Limited Edition εκδόσεις των φορτηγών της Scania ετοιμάζει η Svempas.

Συλλεκτικό Scania από τη Svempas

16.162 Επισκέψεις στο άρθρο (1/4/2022)

Σε συνέχεια της απόκτησης των δικαιωμάτων του εμπορικού σήματος της θρυλικής εταιρείας βελτιώσεων, Svempas, παρουσιάζονται δύο περιορισμένης παραγωγής φορτηγά της Scania, οι Limited Edition εκδόσεις «Frost» και «Fire» που θα παραχθούν σε μόλις 100 μονάδες.

Limited Edition φορτηγά της Scania!

  • Εκδόσεις «Frost» και «Fire»
  • Δια χειρός της θρυλικής Svempas
  • Παραγωγή μόλις 100 μονάδων
  • Στη Scania πλέον τα δικαιώματα της Svempas
 
Η περίφημη εταιρεία βελτιώσεων φορτηγών Svempas από τη Σουηδία, που ιδρύθηκε πριν από 50 χρόνια από τον θρυλικό πια Sven-Erik «Svempa» Bergendahl, δημιούργησε τις μοναδικές Limited Edition εκδόσεις «Frost» και «Fire» των V8 φορτηγών της Scania. Μόνο εκατό από αυτά τα φορτηγά θα παραχθούν, όλα στο εργαστήριο της Svempas στη Σουηδία.
 
Σημειώνεται πως η έκδοση «Frost» διαθέτει μπλε απόχρωση, ενώ η «Fire» πορτοκαλί. Τα σπέσιαλ φορτηγά της Scania μπορούν να καθοριστούν με πολλά διαφορετικά εξωτερικά και εσωτερικά στοιχεία styling όπως ζάντες, πρίζες, δερμάτινα καθίσματα, τιμόνι, πάνελ, καπάκια κινητήρα, χερούλια και άλλα. Το πρώτο από αυτά τα φορτηγά της Scania θα εκτίθεται στην ιταλική εμπορική έκθεση «Transpotec» στα μέσα Μαΐου, όπου θα γίνει και η έναρξη των πωλήσεων.


Οι σπέσιαλ εκδόσεις «Frost» και «Fire» θα παραχθούν σε μόλις 100 μονάδες στο εργαστήριο της Svempas στη Σουηδία.

Οι σπέσιαλ εκδόσεις «Frost» και «Fire» θα παραχθούν σε μόλις 100 μονάδες στο εργαστήριο της Svempas στη Σουηδία.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Η σχέση Scania - Svempas

Αξίζει να αναφερθεί, πως για αρκετά χρόνια η Svempas είχε μια ισχυρή σύνδεση με τη Scania όσον αφορά τα λεγόμενα showtrucks (φορτηγά επίδειξης) και το custom styling. Στις 29 Ιουνίου 2021 η Svempas μεταβίβασε τα δικαιώματα του εμπορικού της σήματος στη Scania.
 
Η Svempas είναι μια εταιρεία με ποικίλη δραστηριότητα στην αυτοκινητοβιομηχανία, η οποία -μεταξύ άλλων- περιλαμβάνει styling και τροποποιήσεις φορτηγών της Scania. Η εταιρεία ανήκει στον διάσημο Sven-Erik «Svempa» Bergendahl, ο οποίος ξεκίνησε την επιχείρησή του το 1965 και έχει διαμορφώσει διάφορα φορτηγά από τις αρχές της δεκαετίας του 1970.
 
Λόγω της ισχυρής, έμμεσης σύνδεσης της Svempas με τη Scania, επετεύχθη συμφωνία όπου το εμπορικό σήμα της Svempas αποκτάται από τη Scania. Οι άνθρωποι της Svempas συνεχίζουν τις δραστηριότητές τους και θα χρησιμοποιούν το όνομα της εταιρείας και στο μέλλον.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »