Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Πλήρως συμβατά με εφαρμογές «Geofencing» είναι τα… connected ελαφρά επαγγελματικά της Ford.

Συμβατά με «γεωφράκτες» τα επαγγελματικά της Ford (+vid)

28.299 Επισκέψεις στο άρθρο (8/7/2020)

Τα επαγγελματικά οχήματα της Ford μπορούν να ενεργοποιήσουν αυτόματα την πλήρως ηλεκτροκίνητη λειτουργία τους στις ζώνες μηδενικών εκπομπών ρύπων μέσω της τεχνολογίας «Geofencing»…

Η τεχνολογία «Geofencing» («Γεωφράκτες» στα ελληνικά) είναι ουσιαστικά η οριοθέτηση σε ψηφιακούς χάρτες συγκεκριμένων περιοχών. Σε ότι αφορά στις σύγχρονες εφαρμογές της τηλεματικής, η πιο γνωστή λειτουργία της τεχνολογίας «Geofencing» εστιάζεται στην οριοθέτηση ειδικών περιοχών στις σύγχρονες μεγαλουπόλεις όπου π.χ. επιτρέπεται μόνο η κίνηση ηλεκτροκίνητων οχημάτων και γενικότερα οχημάτων που δεν εκπέμπουν ρύπους.
Μέσω του προηγμένου τεχνολογικού υπόβαθρου των «connected» νέων ελαφρών επαγγελματικών της Ford, οχήματα όπως για παράδειγμα το νέο Transit Custom Plug-In Hybrid, είναι σε θέση να αντιλαμβάνεται πότε κινείται εντός των –προκαθορισμένων- ορίων μιας περιοχής όπου, π.χ. επιτρέπεται η κυκλοφορία μόνο σε οχήματα με μηδενικές εκπομπές ρύπων και να ρυθμίζει αναλόγως το σύστημα μετάδοσης της κίνησης σε πλήρως ηλεκτροκίνητο.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στο video που ακολουθεί…